À Punt retransmetrà en directe la final del 70é Certamen Internacional de Habaneras y Polifonía de Torrevieja

• L’Ajuntament de Torrevella i la radiotelevisió pública firmen un conveni de col·laboració per a difondre i promocionar este festival, que és un referent mundial del cant coral

• À Punt traslladarà a través de televisió, ràdio i web tot el certamen, del 21 al 27 de juliol

• El dissabte 27 de juliol a les 22 hores, la televisió valenciana emetrà en directe la gala final

L'alcalde de Torrevieja, Eduardo Dolón, i el director general d'À Punt, Alfred Costa firmen el conveni de col·laboració per a retransmetre el veterà Concurs d'Havaneres
L'alcalde de Torrevieja, Eduardo Dolón, i el director general d'À Punt, Alfred Costa firmen el conveni de col·laboració per a retransmetre el veterà Concurs d'Havaneres / À Punt
17 de juliol 2024 - 12:16

À Punt retransmetrà en directe la final del 70é Certamen Coral Internacional de Habaneras y Polifonía de Torrevieja que se celebra el dissabte 27 de juliol a les 22 hores. A més, la televisió autonòmica farà una cobertura especial de la resta de gales del festival musical per totes les seues finestres (televisió, ràdio i web).

L’Ajuntament de Torrevella i la radiotelevisió pública han signat hui un conveni de col·laboració per a difondre i promocionar el veterà certamen, que enguany compleix 70 anys i que està declarat d’interés turístic internacional des del 1994.

Del 21 al 27 de juliol, el Teatre Municipal de Torrevella acollirà el certamen on participaran més de 800 cantants de coral procedents d’agrupacions de països d’Europa, Amèrica i Àsia. À Punt informarà de l’esdeveniment cultural més important de la ciutat amb la intenció de potenciar el coneixement del patrimoni festiu i artístic del municipi. 

El moment més esperat arribarà el dissabte 27, amb la retransmissió en directe de l’última gala del certamen¡ d’havaneres, quan es repartiran 50.000 euros en premis. 

El director general d’À Punt, Alfred Costa, considera “fonamental que la televisió pública promocione la Comunitat Valenciana i fora de les nostres fronteres actes tan importants i consolidats com el Certamen Internacional de Habaneras y Polifonía de Torrevieja”. 

Per la seua banda, l’alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, s'ha mostrat satisfet per la firma d'este conveni amb À Punt, que “permetrà la difusió i promoció en la televisió pública valenciana del senyal d'identitat cultural més important de la nostra ciutat, així com donar a conéixer, tant dins com fora de la nostra Comunitat, el certamen coral d'havaneres més important del món”.

També et pot interessar

stats