El Castell de l’Olla d’Altea, en directe per primera vegada en À Punt

La televisió valenciana prepara un gran dispositiu per a donar cobertura a una de les festes més importants de la Comunitat Valenciana

Castell de l'Olla 2023
Castell de l'Olla 2023 / Departament de Comunicació
08 d'agost 2024 - 12:13

À Punt ha preparat una programació especial amb motiu de la 36a edició del Castell de l'Olla d’Altea. Ferran Cano i Berta Báidez presenten el programa que començarà a les 21:45 h, on veurem tot l’espectacle pirotècnic.

Pirotecnia Vulcano, per segon any consecutiu, serà l’encarregada de disparar este castell de focs artificials executat íntegrament des de la mar amb una logística “impossible”, formada per plataformes flotants. Un espectacle pirotècnic únic a Espanya i de referència internacional dels castells piroaquàtics on es disparen més de 1.500 kg de pólvora.

Una castell piroaquàtic amb més de 1.500 kg de pólvora
Una castell piroaquàtic amb més de 1.500 kg de pólvora

Des de bon matí, la platja de l'Olla comença a omplir-se de gent per a agafar lloc i veure de ben a prop el castell que es llança des de cinc plataformes dins de la mar i que està preparat amb materials biodegradables.

La Confraria del Castell de l’Olla ha distingit À Punt amb el premi Illeta d'Or per fomentar el tradicional espectacle pirotècnic d'Altea.

Està previst tindre convidats i connexions en directe amb música en viu, l’actuació especial d’Helena Bianco, l’artista de Los Mismos, la companyia de la valenciana més divertida de la televisió, Carmen Alcayde, i moltes sorpreses més.  

També et pot interessar

stats