Hu Zhao descobreix este dijous la Vila Joiosa

Demà a la nit, a les 22:45 h, el valencià més xinés ens convida a descobrir la màgia de la capital de la Marina Baixa, en un nou episodi del programa Xino xano en À Punt

Hu Zhao aprendrà a preparar el plat més representatiu de La Vila: la 'pebrereta'
Hu Zhao aprendrà a preparar el plat més representatiu de La Vila: la 'pebrereta' / À Punt
18 de setembre 2024 - 14:00

Hu Zhao torna este dijous amb una nova aventura; esta vegada explora les singularitats de la Vila Joiosa, coneguda per les seues cases acolorides i una rica tradició gastronòmica.

En este capítol, Hu Zhao investiga a fons com es cuina la pebrera i quins són els ingredients clau per a preparar este plat deliciós que combina sabors dolços i salats. Durant la visita, Hu Zhao es troba amb el Grup de Danses Centener al barri de l’Ermita, que enguany celebra 30 anys d’aniversari. Tot seguit, té l’oportunitat de tocar els platerets amb la Banda Ateneu, una institució musical amb 95 anys d’història.

Grup de Danses Centener de la Vila Joiosa ensenyen a Hu Zhao a ballar
Grup de Danses Centener de la Vila Joiosa ensenyen a Hu Zhao a ballar / À Punt

A més, Hu Zhao experimenta amb la rica vida cultural de la Vila Joiosa i visita el Café Mercantil, el bar més antic de la ciutat, a banda de participar amb Sílvia en la novena, una tradició marítima que comença el primer de setembre amb banys relaxants a la mar, especialment al trencall de la maror. Finalment, Hu Zhao destaca les qualitats d'este poble amb una cançó, ja disponible en les xarxes socials del programa.

Per a Hu Zhao “És molt difícil resumir tot el que he viscut a la Vila Joiosa. La Vila és una mescla de salat i dolç, com la pebrereta, que és dolça i salada”.

També et pot interessar

stats