‘L’Hora fosca’ mostra esta nit el cas d’un crim a Sot de Xera el 2016

La macabra troballa en la piscina d’una casa de camp és l’inici de la investigació policial del true crime d’À Punt

1 À Punt hora fosca MortASotDeXera
1 À Punt hora fosca MortASotDeXera / À Punt
08 d'octubre 2024 - 13:09

À Punt ens mostra este dimarts a les 22:45 h la investigació d’un crim a Sot de Xera l’any 2016. L’hora fosca, el true crime de la radiotelevisió valenciana fa seguiment de les causes de la mort d’una persona que van trobar amb una bossa de plàstic al cap, nugada de mans i peus, i amb una bossa de pedres lligada al cos, en la piscina d’una casa de camp.

La investigació arranca l’agost de 2016, quan dos joves avisen de la trobada del cadàver flotant i amb evidents signes de mort violenta. El cos, aparentment d’un home, estava en avançat estat de descomposició i el primer que tracta de saber la policia és si ja estava mort quan va ser dipositat en la piscina o si va morir ofegat.

La víctima és Pedro Pablo Bustos, un home solitari amb pocs recursos econòmics que va convertir la seua finca en un refugi LGTBI. Oferia menjar i sostre a canvi de col·laborar en faenes de manteniment de la casa. Bustos havia batejat la finca com a La Isla de Chera.

En la inspecció de la vivenda principal de la finca, crida l'atenció a la policia que a la pica hi ha una olla i plats per fregar, així com tres gots, fet que indica el nombre de persones que podrien haver estat allí. Però la troballa principal que donarà més pistes serà trobar el cotxe de la víctima a Madrid. Què feia el vehicle allí?

Qui va matar Pedro Pablo Bustos? Una fotografia i la resposta a un anunci publicitari seran claus per a la resolució del crim de Sot de Xera. 

També et pot interessar

stats