‘L’hora fosca’ torna els dimarts a la nit amb noves investigacions de crims

• Este dimarts, a les 22:40h, el true crime d’À Punt estrena temporada amb “El crim de Mislata”

• Com a novetat, ara els amants del suspens també poden seguir el programa en pòdcast

El programa estrena temporada amb 'El crim de Mislata' / À Punt

Esta nit a les 22:40 hores torna a À Punt L’hora fosca, l’esperat espai de crims reals que repassa els casos que més ens han commogut. En el primer programa conta què va passar la nit de Nadal de 2020 en un pis de Mislata.

El primer programa de la temporada té com a títol “El crim de Mislata”. La investigació policial s’inicia amb una telefonada al 112 que alertava d’un incendi en un pis. A l’interior, la policia troba el cos d’una dona amb nombrosos antecedents d’intent de suïcidi. La desconcertant actitud del viudo, un veterà policia local, desperta les sospites dels investigadors i ens endinsa en una dramàtica història que ha durat més de vint anys.

A més de l’anàlisi definitiva de l’autòpsia, l’examen exhaustiu de la telefonada al 112 del marit serà clau per a resoldre el crim. Però també serà determinant l’origen i la tipologia de l’incendi per a precisar si la mort de la dona va ser a causa de l’incendi o la inhalació de fums.

Amb els testimonis dels veïns, la declaració del marit, les investigacions del grup d’homicidis de València de la Policia Nacional i la cobertura del fet pels periodistes, els espectadors d’À Punt coneixeran com es va fer la investigació policial per a resoldre el cas.

Esta és la quarta temporada de L’hora fosca i À Punt emetrà dotze capítols nous, produïts en col·laboració amb Voramar Films. 

Novetat: L’hora fosca, ara també en pòdcast

À Punt ofereix tots els episodis del programa L’hora fosca en pòdcast esta temporada. El seguiment dels crims més famosos de la Comunitat Valenciana ara es podran escoltar també a través de la plataforma À Punt Pòdcast (https://www.apuntmedia.es/podcast/), IVoox, Spotify i Apple Podcasts.

També et pot interessar

stats