Sacha Kruithof s’enfronta a dos grans jugadors del Bronx en ‘Sacha a Nova York’

Demà a les 22:45 h en la televisió d’À Punt, el pilotari valencià intensifica els entrenaments després d’una dura derrota en l’anterior episodi

L'objectiu de Sacha Kruithof a Nova York és guanyar a Tywan Cook, el millor jugador de pilota de la ciutat
L'objectiu de Sacha Kruithof a Nova York és guanyar a Tywan Cook, el millor jugador de pilota de la ciutat / À Punt
17 de juliol 2024 - 14:14

Demà, dijous 18 de juliol, nou capítol de Sacha a Nova York, la sèrie documental d’À Punt que mostra les aventures del pilotari internacional Sacha Kruithof a la Gran Poma, on hi ha una enorme afició per la pilota en barris com el Bronx, Queens o Coney Island. El jugador valencià ha viatjat fins a la ciutat nord-americana amb la intenció d’enfrontar-se als millors pilotaris locals fins a estar preparat per a lluitar en la canxa contra Tywan Cook, el més temut de tots.

En l’anterior capítol, Sacha Kruithof ha sigut durament derrotat per Gio Vásquez al Bronx, i haurà d’intensificar els entrenaments si vol tindre possibilitats de véncer en la partida final contra Tywan. És ahí on apareix la figura de Luis Castillo, un preparador físic d'altíssim nivell que portarà el pilotari valencià a la màxima exigència.

La preparació portarà el nostre ambaixador de la pilota a Nova York a enfrontar-se a dos rivals de nivell, en este tercer episodi. El primer d'ells, Dan Pitre, és un dels millors jugadors de la ciutat en l'actualitat. El segon, Eugene Cullivan, és el pilotari d'origen irlandés que regna en les canxes del barri d'Astoria, a Queens. Serà Sacha capaç d'imposar-se en esta prova de foc abans de la gran partida final?

No et perdes un episodi que també comptarà amb una sorpresa: la visita d'algú molt especial, que ajudarà Sacha a agafar forces de cara al repte que ja arriba. Demà dijous, a les 22:45 hores, el penúltim episodi de la sèrie Sacha a Nova York.

 

També et pot interessar

stats