Si tens una notícia, envia-la a À Punt
El Departament d’Informatius posa en marxa el telèfon 699.461.999 (whatsapp) i el correu electrònic tincunanoticia@apunt.es per a contactar amb la redacció.
El Departament d’Informatius d’À Punt Mèdia llança una nova eina de comunicació directa amb els usuaris. Es tracta d’un correu electrònic i un telèfon per tal que els valencians siguen font primera de possibles notícies. Un nou canal de comunicació, fàcil i accessible, a on puguen deixar els seus missatges, d’àudio i vídeo. À Punt vol obrir les portes de la redacció als espectadors i posa en marxa aquest iniciativa per a millorar el seu objectiu d’oferir una informació de proximitat.
El correu per als espectadors és tincunanoticia@apunt.es, i el telèfon, el 699 461 999 (via whatsapp).
Des de la redacció es rebran els missatges, i es verificaran i comprovaran les comunicacions rebudes per a establir si són o no noticiables, una vegada siguen contrastades pel Departament d’Informatius.
Raquel Pérez Ejerique, directora del Departament d’Informatius explica que “volem escoltar la ciutadania i treballar per a ella, perquè és el nostre focus d’interés. Per això, els periodistes d’À Punt obrim aquesta porta informativa a les valencianes i als valencians, que podran enviar-nos vídeos, fotos, denúncies i notícies que seran contrastades i publicades segons l’interés informatiu. És molt important que els mitjans públics de la Comunitat Valenciana s’òbriguen a l'audiència, a la quals ens devem, que segur ens reportarà temes per a notícies d’interés general.”
Per això, tant de matí, vesprada i cap de setmana un equip rebrà les comunicacions (el seleccionador/a) i les verificarà per a traslladar-les a la redacció. Els periodistes posaran en marxa l’elaboració de la notícia (el newsmaking) amb la recerca de dades, gravació i redacció de la notícia tant per a la televisió, la ràdio i el web.
A partir d’aquest dimecres 2 de desembre À Punt posa la redacció al servei dels valencians, que podran participar de manera activa amb les seues aportacions als informatius, una manera d’agrair als espectadors la confiança dipositada en la ràdio televisió valenciana.