‘Zoom’ investiga la fòbia a l’obesitat i els fàrmacs per a aprimar-se sense esforç

Este dilluns a les 22:45 h descobrirem en À Punt fins a quin grau rebutgem les persones grosses 

'Zoom' investiga en este episodi el fàrmac Ozempic
'Zoom' investiga en este episodi el fàrmac Ozempic / À Punt
25 d'octubre 2024 - 12:29

La pèrdua de pes de persones famoses, com la celebrity Kim Kardashian, l’empresari multimilionari Elon Musk o el cantant Luis Miguel, entre d’altres, s’ha atribuït a l’Ozempic, un fàrmac injectable dissenyat per a tractar la diabetis i que també permet aprimar-se sense “massa” esforç... o almenys no tant com abans. Este dilluns 28 d’octubre a les 22:45 hores, Zoom ofereix una investigació sobre l’obesofòbia i fins a quin punt han revolucionat estes medicines “miraculoses” la manera d'aprimar-se.

Bérnar Giménez és una de les persones que entrevistarà el programa 'Zoom'
Bérnar Giménez és una de les persones que entrevistarà el programa 'Zoom' / À Punt

Els científics responsables de la investigació d'estos medicaments han sigut guardonats amb el premi Princesa d'Astúries. Per això, el pròxim episodi de Zoom, amb Jose Sáez com a presentadora, tractarà d'esbrinar de quina manera influeixen en la societat este tipus de fàrmacs sense precedents. El canvi que pretenen aconseguir serà per a bé o per a mal? Per a resoldre el dubte, l'espai d’À Punt entrevista persones que han provat este medicament.

L’Ozempic o similars no estan finançats per la Seguretat Social. Ho hauria d’estar per a les persones amb obesitat? Ací descobrirem les diferents opinions que hi ha en la societat: hi ha qui diu que l’obesitat és una malaltia, però hi ha qui pensa que qui està gros és perquè vol. És així?

L’equip de Zoom es pregunta si som una societat obesofòbica. No en totes les professions és freqüent veure tota classe de cossos. Per exemple, quantes voltes hem vist un actor o una actriu amb obesitat interpretant un paper protagonista? I si la persona amb obesitat es dedica a crear continguts gastronòmics, com reaccionen les xarxes socials?

Este dilluns, fem zoom sobre l’obesofòbia.

 

També et pot interessar

stats