Torna Xino xano amb Hu Zhao

Cada dijous a les 22:45 h, este presentador ens mostra un lloc diferent de la Comunitat Valenciana 

Temporada 4 de Xino xano
Temporada 4 de Xino xano

El més xinés de tots els valencians torna este dijous a À Punt. Hu Zhao visita cada setmana una població diferent convidant els teleespectadors a disfrutar de les festes, el patrimoni i la gastronomia d’allà on va.

 

Alcoi, Sagunt, Calp, Sueca, Altura o la Vila Joiosa són algunes de les destinacions escollides perquè Hu Zhao ens ajude a descobrir més detalladament la Comunitat Valenciana: “com que porte cinc anys a la tele, la gent ja em coneix i ara m’ensenyen coses més autèntiques”, ha comentat el presentador.

 

Esta setmana, Hu Zhao viatja cap a Dénia fent-se passar per un influenciador molt popular. De fet, fins i tot ha llançat una cançó dedicada a este municipi de la Marina Alta, que ja s’ha publicat en xarxes. 

 

En este programa, Hu Zhao arriba a Dénia amb el seu cotxe nou i visita el mercat municipal, on esmorza amb el cuiner Pep Romany, que li mostrarà la qualitat dels productes de la zona.

 

“Per a mi, la visita a Dénia ha sigut molt especial”, ha dit Hu Zhao, “perquè soc un enamorat de la Marina i m’he trobat amb gent molt acollidora. Tant, que cada vegada que hi vaig em sent com a casa”. “De fet, ja no soc el xinés més valencià, sinó el valencià més xinés”, afig amb un somriure.

 

Cada dijous a les 22:45 h tindrem un capítol d’esta quarta temporada de Xino xano en televisió valenciana.

 

També et pot interessar

stats