Viu per À Punt la Tomatina i el ‘Mà a Mà’ de les dos bandes de Bunyol

El 28 d’agost la televisió pública valenciana emetrà en directe esta festa d’interés turístic internacional

La cadena emetrà també el concert Mà a Mà del 17 d’agost entre les dos bandes de música de Bunyol, que compleix el 50 aniversari 

Alfred Costa, director general d'À Punt i Virginia Sanz, alcaldesssa de Bunyol durant la signatura del conveni
Alfred Costa, director general d'À Punt i Virginia Sanz, alcaldesssa de Bunyol durant la signatura del conveni / Departament de Comunicació
16 de juliol 2024 - 13:00

El director general d’À Punt, Alfred Costa, i l’alcaldessa de Bunyol, Virginia Sanz, han signat hui un conveni per a col·laborar en la promoció de la Tomatina i del concert Mà a Mà, dos esdeveniments que tindran lloc al mes d’agost.

À Punt emetrà este concert que cada estiu protagonitzen les dos bandes de música de Bunyol, dos entitats de prestigi mundial: el Centre Instructiu Musical l’Harmònica i la Societat Musical l’Artística. Este concert, que celebra enguany la 50 edició, s’ha consolidat com una de les cites imprescindibles de música de banda a la Comunitat Valenciana. El concert Mà a Mà tindrà lloc el 17 d’agost i À Punt el retransmetrà més avant de forma íntegra per televisió. 

Alfred Costa ha destacat que “amb este conveni la televisió pública projecta a tota la Comunitat Valenciana, a la resta d’Espanya i a escala mundial una festa tan particular i nostra com la Tomatina. A més, enguany ampliem la promoció del gran concert Mà a Mà per a posar en valor la nostra música de banda amb un espectacle de primer nivell internacional”. 

Per a l’alcaldessa de Bunyol, Virginia Sanz, “comptar amb À Punt, un any més, per a promocionar les dos festes més fortes és molt important per a nosaltres ja que ens dona l’oportunitat de projectar el patrimoni cultural, festiu i gastronòmic de Bunyol”.

Per a enguany, està previst l’eixida de camions carregats amb 120.000 quilos de tomaques que es repartiran entre els que participen en la batalla. A més durant la Tomatina infantil, que tindrà lloc el dissabte 24 d’agost, es repartiran uns 1.200 quilos.

D’altra banda, l’Ajuntament de Bunyol ha fet un esforç per a incrementar el nombre de punts violeta durant la festa per a evitar possibles agressions sexuals.

Un any més i gràcies a l’acord signat hui, la televisió valenciana retransmetrà en un programa especial en directe la festa de la Tomatina de Bunyol, que enguany tindrà lloc el dimecres 28 d’agost. Amb un gran desplegament tècnic i humà, À Punt traslladarà la popular batalla de tomaques a la Comunitat Valenciana per la televisió i a través del web a la resta del món. La Tomatina compta amb la implicació del veïnat del municipi i turistes i visitants que arriben a esta població de la Foia de Bunyol des de tot el món.

També et pot interessar

stats