Viu la jornada electoral en clau valenciana en À Punt

El programa especial 9J: Eleccions al Parlament Europeu comença a les 20:00 hores i es pot seguir per la televisió, la ràdio i el web

9J: Eleccions al Parlament Europeu
9J: Eleccions al Parlament Europeu
07 de juny 2024 - 09:49

À Punt desplega diumenge una ampla cobertura amb motiu de les eleccions europees. Els serveis informatius han preparat un programa especial de seguiment de la jornada que s’emetrà simultàniament per la televisió i la ràdio per a oferir en directe els resultats dels comicis.

A partir de les 20:00 hores comença 9J: Eleccions al Parlament Europeu, el programa especial per a analitzar les eleccions europees en clau valenciana. L’espai, dirigit per Marta Cantos i presentat per Carolina Salvador i Amparo Fernández, realitzarà connexions amb el Parlament Europeu a Brussel·les i amb les seus dels principals partits a Madrid i a València.

Per tal d’analitzar tant els sondejos com els resultats, comptarem amb una taula en la qual seurà Vicente Ordaz, director d’informatius de COPE València; Salvador Enguix, delegat de La Vanguardia a la Comunitat Valenciana, i Vicent Montagud, cap d'Internacional d'À Punt. 

L’espai oferirà els resultats dels sondejos d’intenció de vot a les 20:00 hores i informarà dels resultats de l’escrutini en temps real. El programa es podrà seguir per la televisió, la ràdio i el web d’À Punt.

També et pot interessar

stats