19/06/2023 The World's 50 Best Restaurants farà públic aquest dimarts a València els millors xefs mundials El seu objectiu és inspirar els comensals per a viatjar per tal de descobrir
08/06/2023 Ricard Camarena Restaurant entra, per primera vegada, entre els 100 millors restaurants del món L'establiment valencià compta amb dos Estreles Michelin, una Estrela Verda de sostenibilitat, entre altres reconeixements
02/06/2021 Ricard Camarena: “És un orgull que premien el compromís amb la sostenibilitat” El reconegut xef de Barx afirma que, a pesar de l’any tan dur que deixa arrere la restauració, la pandemia llegarà alguns aspectes positius
01/06/2021 Ricard Camarena rep el guardó de Cuiner de l’Any 2021 en Madrid Fusión El Congrés ha reconegut el treball del valencià i de set xefs més per la seua cuina basada en el món vegetal
24/10/2020 El documental sobre la 'nova normalitat' de Ricard Camarena s'estrena a la Mostra Recull com el cuiner amb dos estreles Michelin va reobrir els seus restaurants una setmana després del confinament.
03/05/2020 Recepta d'ensalada de carxofes de Camarena Camarena cuina des de Barx en obert per internet.
03/03/2020 Ricard Camarena, entre els nou espanyols que opten al premi internacional The Best Chef Els guardons, creats en 2015, tenen l’objectiu de visibilitzar el cuiner per damunt del restaurant.
27/01/2020 La guia 'Sustentable' tria Ricard Camarena com el restaurant valencià més sostenible Raúl Resino, a Benicarló, i Aticcook, de Bruno Ruiz, a Dénia, són els millor valorats en proximitat i sostenibilitat, respectivament.
04/11/2019 La progressió imparable de Ricard Camarena En menys de cinc anys ja era premi cuiner revelació i a l'any següent, el 2007, guanyà la primera estrela Michelin.
04/11/2019 Ricard Camarena guanya el Premi Nacional de Gastronomia La Reial Acadèmia de Gastronomia reconeix el barxer com a Millor Cap de Cuina 2018 en la 44 edició dels guardons.
18/06/2019 Els empresaris hotelers premien 'Cuineres i cuiners' com a millor programa gastronòmic El programa d'À Punt Mèdia presentat per Ricard Camarena explica la trajectòria professional i personal de cuiners valencians.
17/06/2019 ‘Cuineres i cuiners’, premi al millor programa gastronòmic de la FEHV La sèrie documental d'À Punt Mèdia està creada per Nakamura Films i presentada pel xef valencià Ricard Camarena.
22/11/2018 Ricard Camarena, primer cuiner amb dues estreles Michelin a la ciutat de València La Guia Michelin han reconegut enguany el xef valencià Ricard Camarena amb la seua segona estrela. D’aquesta manera, esdevé el primer cuiner amb dos guardons a la ciutat de València. En arribar de Lisboa, el primer que ha fet és encendre els fogons.
21/11/2018 Ricard Camarena aconsegueix una nova estrela Michelin Els restaurants Orobianco, El Xato i Beat han guanyat la seua primera estrela, i Quique Dacosta ha renovat les 3 que ja tenia.