• Alacant bat el rècord Guinness a la "Major lliçó de música"

  Notícies Societat | l’ Alacantí | 13/05/2018 14:25
  À Punt Notícies

  La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana celebra el 50 aniversari a Castelló, València i Alacant. Per a commemorar l'aniversari, la federació va convocar dissabte a les 20:00h els  alumnes d'escoles musicals a la Plaça de Bous d'Alacant. D'entre totes les activitats programades en destacava una: batre el rècord Guinness a la "Major lliçò de música" de la història. El rècord, que estava en 2.489 alumnes, es va batre de sobra. El nou rècord se situa en una lliçò multitudinària de 4.130 estudiants de música. Els professors encarregats d'aquesta lliçó van ser Jorge Sastre i Adolf Murillo, responsables del projecte Soundcool i Pere Vicalet, compositor de la part instrumental de l'obra que es va usar en aquesta classe. La lliçò tractava d'explicar com utilitzar aquesta eina de creació musical dissenyada per la Universitat Politècnica de València. 


  Després de la classe, l'espectacle continuava de la mà de Xarxa Teatre i el grup alacantí Vera Green, però la intensa pluja va obligar a suspendre ambdues actuacions. 

  Aquest acte va ser retransmés en directe per À Punt Média. Des de les 20:00h, es podia veure en streaming a través del nostre web www.apuntmedia.es. Aquesta és la primera retransmissió en directe feta des d'Alacant.
  Imatges: Álex Oltra