• 25.12.2018 | Recorregut pels mercadets de Nadal de la ciutat de València

    A la carta Cuina de bancal
    En l’actualitat, D’ACÍ CAP ALLÀ, estarem amb el secretari general de la Unió de Llauradors, Carles Peris, qui ens farà un referit sobre el sector de la taronja. La nostra Masereta, Blanca Barberà, ha fet un recorregut pels mercadets de Nadal de la ciutat de València. El xef de capçalera, Jordi Morera, ens ajudarà a preparar un dinar de Nadal com cal. En De producte, seguirem els consells que ens dóna el Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de la Comunitat Valenciana. En De Cuiners, preparem el sopar de cap d’any a un lloc emblemàtic de la Comunitat Valenciana com és el Casino CIRSA València. Pablo Ossorio, gerent del celler Bodegas Hispano Suiza ens dirà quin és el secret perquè la guia ‘Vivir el Vino 2019’tinga cinc vins amb la més alta puntuació.