• 30.10.2018 | Rosana Moriana i un projecte per a fer envasos amb sucre i dacsa a Suècia

    A la carta Cuina de bancal
    En l’actualitat, D’ACÍ CAP ALLÀ, parlarem amb Rosana Moriana, una jove científica d’Ontinyent que es troba a Suècia treballant en un projecte per a fer envasos amb sucre i dacsa. La nostra masereta Blanca Barberà ha estat al mercat Xirivella, un mercat jove amb moltes sorpresas. El nostre cuiner oficial, Jordi Morera, ficarem a bullir diferents tipus de col ara que és la temporada. També donarem algun consell per evitar les males, o bones olors segons es mire, que fa la col al bullir a les cases. En DE PRODUCTE, Marisa Pomares, del Forn Quatre Cantons de Montcada preparem panellets, bunyols de vent i ossos de sant per passar un bon dia de difunts. En De Cuiners parlarem amb Juan Llorca, un xef que ha passat d’oferir plats de luxe al seu restaurant a emprendre una croada contra l’obesitat infantils des dels centres escolars. Ja per últim, Lola Cortina ens contarà com s’ha iniciat un projecte per a fer Enoturisme a la província de València, amb el suport del Consell regulador de la Denominació d’Origen Vins de València.