• 12.12.2018 | Entrevistem el dibuixant Gerard Miquel i l’editor Pablo Herranz, responsables del còmic ‘Yo fui guía en el infierno

  A la carta Plaerdemavida

  Hem entrevistat el dibuixant Gerard Miquel i l’editor Pablo Herranz, responsables de la novel·la gràfica ‘Yo fui guía en el infierno’, que acaba de rebre el premi de Còmic Millor Editat del 2017.

  Fa un dies va faltar l’escriptor de Llombai Vicent Adam, també conegut pels pseudònims Vic Adams i V. A. Carter, que escrivia històries de gènere fantàstic i novel·letes de l’oest.

  Hem dedicat un minuts a recordar-lo. En ‘La Bona Lletra’, Vicent Usó ha parlat de les ‘Trames secundàries’. I en el ‘Relat-Encadenat’ li ha tocat el torn a l’IES Veles e Vents de Torrent, que tanca el relat.

  En les ‘Notes a peu de pàgina’ d’Isabel Latorre hem escoltat poetes valencianes musicades a càrrec del músic Miquel Pérez Perelló.

  També hem continuat repassant la llista de ‘Plaerdemavida’ dels millors llibres editats el 2018 parlant amb alguns dels escriptors i llibreters que han participat en la seua confecció.