• 10.04.2019 | Entrevistem Tríbade, grup de rap feminista que aterra a València

  A la carta Territori sonor

  Entrevistem Tríbade, grup de rap femení barceloní, amb influències del flamenc, afrotrap, soul i reggaeton. Dijous 11 d'abril actuen a Sala Wah Wah de València, junt amb la cantant valenciana, Jazzwoman. Tríbade ha posat del revés l'escena underground del país amb el seu discurs feminista i social.

  Txema Mendizabal, bilbaí d'origen però valencià d'adopció, ens presenta el seu segon disc Disparo revelador. Es tracta d'un nou treball emotiu i sensible on es continua apreciant la influència melancòlica d'Enrique Urquijo, la imaginació d'Antonio Vega o la força de Bruce Springsteen.

  En la secció de dimecres, Interferències, Ziriza ens parlarà dels treballs que ens ofereixen com una radiografia del que és el pop internacional, i també estatal, del 2019. Farem un recorregut musical des de Los Angeles fins a València, amb exemples com Billie Eilish o Albany.

  El clarinetista de Godella Joan Enric Lluna ens presenta el seu nou disc Jazz Impact, ens parla del projecte Moonwinds i del concert que dirigirà de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, dedicat al compositor saguntí Joaquín Rodrigo aquest dissabte 13 d'abril a les Arts.

  L'oient del Territori Sonor i aborigen, Tàfol Nebot, ens fa una crònica de la cloenda de l'Escola Canta, una cita que ha reunit més de dos mil escolars de centres educatius de Castelló per a cantar a l'uníson.