• 23.04.2019 | Celebrem Sant Jordi fent una reflexió sobre la relació entre literatura i música

    A la carta Territori sonor

    Celebrem Sant Jordi recordant el pas d'alguns autors del nostre territori, que van visitar el programa per a presentar els seus llibres. Fem una reflexió sobre la relació entre literatura i música; entre les lletres i les músiques i convidem alguns escriptors perquè ens facen les bandes sonores de les seues obres, com és el cas de Mari Carme Sáez, Manel Alonso, Joanjo Garcia, Mercé Climent o Joan Garí; i periodistes musicals com Carlos Pérez de Ziriza o Eduardo Guillot i també alguns músics com Pat Escoín que és escriptora.

    Homenatge radiofònic a Juan Santamaría, el discjòquei valencià que va canviar la història de les discoteques valencianes i espanyoles obrint les portes als sons ballables contemporanis d'avantguarda. Santamaría va faltar el passat 11 d'abril i el recordem amb els periodistes Eugenio Viñas, Joan Oleaque, Lluís Costa i Rafa Cervera.

    Rebem la visita del cantautor Álvaro del Hierro, que interpretarà en directe alguns dels seus temes abans d'actuar el pròxim diumenge 28 d'abril dins de la programació del cicle Emergents al Palau.

    En la secció de dimarts, Sona mil·lennista, Teresa Patapum, mestra mil·lennista i youtuber, ens parla d'una aplicació relacionada amb la música que està molt de moda entre els més joves: TikTok.