Bona vesprada
Magazín presentat per Màxim Huerta, Joan Espinosa i Maria Fuster que té com a eix central l'actualitat contada pels seus protagonistes.
02.03.2021 | Bona Vesprada | Tercera part
No vos perdeu la recepta que té preparada Maribel Gil, uns deliciosos calamars farcits de pisto.
02.03.2021 | Bona Vesprada | Segona part
L'atur puja al febrer en 14 autonomies, i la Comunitat Valenciana va ser la segona amb major increment, ho analitzem en la nostra taula…
02.03.2021 | Bona Vesprada | Primera part
Visitem el poble de la mel, que ofereix altres delícies com el gaspatxo aiorí i llocs com el racó del bes, hui estem a…
02.03.2021 | Pablo Chiapella, un actor amb ascendència aiorina
El conegut actor Pablo Chiapella descendeix d'Aiora i ha triomfat en sèries com ara ‘La que se avecina’. Aquest aiorí triomfa també com a…
02.03.2021 | El primer tall de la mel
La mel és el producte estrela per excel·lència d’Aiora, i és molt valorada per la seua qualitat. A l’octubre s’hi celebra una fira gastronòmica,…
01.03.2021 | Bona Vesprada | Tercera part
Fem ronda de directes i aprenem a cultivar i deshidratar fines herbes a casa.
01.03.2021 | Bona Vesprada | Segona part
1 de març atípic amb els pirotècnics a la plaça de l’Ajuntament de València protestant per la crisi del sector.
01.03.2021 | Bona Vesprada | Primera part
Visitem una terra de platja i llagostins al Baix Maestrat, i també coneixem més detalls del Carnaval de Vinaròs.
01.03.2021 | La prima de Vinaròs i les sabates dels xiquets
Per Santa Caterina, els pastissers de Vinaròs han sigut una peça clau per a recuperar la festa del poble. Tradicionalment, els xiquets i xiquetes…
01.03.2021 | La màgia del Carnaval de Vinaròs
El Carnaval de Vinaròs és una de les festes més famoses de tota la costa mediterrània i dura 11 dies. La comparsa Cherokys és…
26.02.2021 | Bona Vesprada | Tercera part
És divendres i ens abelleixen unes bones postres, per això Maribel Gil ens prepara un pastís Tatin.
26.02.2021 | Bona Vesprada | Segona part
En la taula d'actualitat, tractem la desescalada proposada per la Generalitat i estem als últims controls perimetrals de les 16 ciutats de la Comunitat…
26.02.2021 | Bona Vesprada | Primera part
Hui estem a Alzira, on farem el típic socarrat, visitarem la Societat Musical, al plató farem espardenyà i reganyà, i moltes coses més.
26.02.2021 | De postres, reganyà
La reganyà és un dolç tradicional d'origen humil que combina la mona de Pasqua amb la carabassa. El Gremi de Forners ha triat aquest…
26.02.2021 | Alfonso Rovira, memòria viva d’Alzira
Durant 40 anys, Alfonso Rovira es va dedicar a la ràdio, en què es va jubilar com a director. Va informar en primícia del…
26.02.2021 | L’últim ceramista
Xavier Claur treballa com a ceramista des de fa 30 anys i és un dels últims artesans d'Alzira. La característica principal de Xavier és…
25.02.2021 | Bona Vesprada | Tercera part
Fem ronda de directes i cuinem un plat de sémola d’arròs Rex amb pollastre i verdures.
25.02.2021 | Una llotja referent al Mediterrani
La Llotja de Santa Pola és una referència al Mediterrani. Pepe Andreu és el seu responsable i confessa que la vida de mariner és…
25.02.2021 | Les veleres, una professió en extinció
El Museu del Mar és un dels més importants de la ciutat, reuneix la vida, tradició i dedicació d’aquest poble mariner. El museu es…
25.02.2021 | Bona Vesprada | Segona part
Ximo Puig ha anunciat les primeres mesures de la desescalada, que entraran en vigor a partir de l’1 de març. Les analitzem en la…