Bona vesprada
Magazín presentat per Màxim Huerta, Joan Espinosa i Maria Fuster que té com a eix central l'actualitat contada pels seus protagonistes.
23.02.2021 | Bona Vesprada | Tercera part
Connectem en directe amb els nostres reporters i cuinem conill amb guarnició de creïlla.
23.02.2021 | Bona Vesprada | Segona part
Hui fa 40 anys de l’intent de colp d’Estat al Congrés dels Diputats, i recordem com va ser.
23.02.2021 | Bona Vesprada | Primera part
Hui estem a Llucena, a la comarca de l’Alcalatén.
23.02.2021 | Llucena davall de terra
Hui ens endinsem en les profunditats de l’església de Llucena i descobrim la cripta i el refugi. A la cripta de l’església hi ha…
23.02.2021 | Un ferrer d’altura
En ‘Bona vesprada’ hem pujat al campanar de Llucena per a veure el rellotge més emblemàtic del poble. Antigament, el rellotge del campanar anava…
23.02.2021 | Mel d’autor 100% del Penyagolosa
Pau Sos viu en un mas al costat del riu Llucena i fa mel ecològica, artesana i d’autor. És un jove emprenedor apassionat de…
22.02.2021 | Bona Vesprada | Tercera part
Fem ronda de directes i acabem fent un bacallà confitat amb pisto manxec.
22.02.2021 | Bona Vesprada | Segona part
En la nostra taula d’actualitat conversem sobre les dades de la suposada desescalada i parlem sobre igualtat salarial.
22.02.2021 | Enamorats de les danses tradicionals
Al Poble Nou de Benitatxell es conserven danses tradicionals, i el nostre reporter Alfons Ferrandis ha intentat ballar-les.
22.02.2021 | Bona Vesprada | Primera part
Iniciem la setmana al Poble Nou de Benitatxell i fem un repàs del que va passar dissabte en ‘Duel de veus’ amb Chus Lacort.
19.02.2021 | Bona Vesprada | Tercera part
Connectem amb els punts de control perimetral a les grans ciutats i cuinem bunyols a l’estil oriental amb Maribel i Màxim.
19.02.2021 | Bona Vesprada | Primera part
Acabem la setmana a Torrent, on coneixem les festes i el famós rossejat.
19.02.2021 | Bona Vesprada | Segona part
Parlem dels incidents d’ahir en les protestes i les seues conseqüències.
19.02.2021 | Un museu a partir d’aportacions veïnals
El Museu Comarcal de Torrent difon, conserva i estudia el patrimoni cultural tradicional de la comarca de l'Horta Sud. Els veïns de la comarca…
19.02.2021 | El rossejat, plat típic torrentí
En la visita de ‘Bona vesprada’ a Torrent vam fer rossejat torrentí, una recepta tradicional que se sol menjar per les festes de Sant…
19.02.2021 | Xocolates amb tradició i fama mundial
El xocolate de Torrent és famós per la seua elaboració tradicional. A l'any 1856 van sorgir les primeres empreses xocolateres. La icona de Torrent…
18.02.2021 | Bona Vesprada | Tercera part
Connectem amb els nostres reporters i acabem el programa fent una sopa de llentilles i verdures.
18.02.2021 | Bona Vesprada | Segona part
Parlem sobre el ritme de vacunació i continuem pendents de les protestes contra l’empresonament del raper Pablo Hasél.
18.02.2021 | Bona Vesprada | Primera part
Hui visitem Morella, un dels pobles més bonics del nostre territori.
18.02.2021 | El fotògraf de l’invisible
Rafa Ruiz és un jove morellà que s'autodenomina ‘el fotògraf de l’invisible’. El 'time-lapse' és una de les tècniques que utilitza en el seu…