Bona vesprada
Magazín presentat per Màxim Huerta, Joan Espinosa i Maria Fuster que té com a eix central l'actualitat contada pels seus protagonistes.
25.02.2021 | Una llotja referent al Mediterrani
La Llotja de Santa Pola és una referència al Mediterrani. Pepe Andreu és el seu responsable i confessa que la vida de mariner és…
25.02.2021 | Les veleres, una professió en extinció
El Museu del Mar és un dels més importants de la ciutat, reuneix la vida, tradició i dedicació d’aquest poble mariner. El museu es…
24.02.2021 | Bona Vesprada | Tercera part
Connectem en directe amb els nostres reporters i cuinem ous farcits amb Maribel Gil.
24.02.2021 | Bona Vesprada | Segona part
Parlem de l’ocupació hospitalària i del retard de la distribució de les vacunes d’AstraZeneca a la Unió Europea. A més, descobrim què és la…
24.02.2021 | Bona Vesprada | Primera part
Visitem Meliana per a conéixer el seu palauet de Nolla i ens fan un arròs de fetge de bou al plató, una recepta tradicional…
24.02.2021 | La ceràmica Nolla, un mosaic únic al món
Un dels tresors de Meliana és el mosaic Nolla, autòcton i únic al món, que destaca per la seua bellesa. El mosaic Nolla és…
24.02.2021 | El pioner del turisme d’horta
Toni Montoliu és un llaurador enamorat de l’horta que obri la seua barraca a qui vulga conéixer-la. A més, és restaurador i president del…
23.02.2021 | Bona Vesprada | Tercera part
Connectem en directe amb els nostres reporters i cuinem conill amb guarnició de creïlla.
23.02.2021 | Bona Vesprada | Segona part
Hui fa 40 anys de l’intent de colp d’Estat al Congrés dels Diputats, i recordem com va ser.
23.02.2021 | Bona Vesprada | Primera part
Hui estem a Llucena, a la comarca de l’Alcalatén.
23.02.2021 | Llucena davall de terra
Hui ens endinsem en les profunditats de l’església de Llucena i descobrim la cripta i el refugi. A la cripta de l’església hi ha…
23.02.2021 | Un ferrer d’altura
En ‘Bona vesprada’ hem pujat al campanar de Llucena per a veure el rellotge més emblemàtic del poble. Antigament, el rellotge del campanar anava…
23.02.2021 | Mel d’autor 100% del Penyagolosa
Pau Sos viu en un mas al costat del riu Llucena i fa mel ecològica, artesana i d’autor. És un jove emprenedor apassionat de…
22.02.2021 | Bona Vesprada | Tercera part
Fem ronda de directes i acabem fent un bacallà confitat amb pisto manxec.
22.02.2021 | Bona Vesprada | Segona part
En la nostra taula d’actualitat conversem sobre les dades de la suposada desescalada i parlem sobre igualtat salarial.
22.02.2021 | Enamorats de les danses tradicionals
Al Poble Nou de Benitatxell es conserven danses tradicionals, i el nostre reporter Alfons Ferrandis ha intentat ballar-les.
22.02.2021 | Bona Vesprada | Primera part
Iniciem la setmana al Poble Nou de Benitatxell i fem un repàs del que va passar dissabte en ‘Duel de veus’ amb Chus Lacort.
19.02.2021 | Bona Vesprada | Tercera part
Connectem amb els punts de control perimetral a les grans ciutats i cuinem bunyols a l’estil oriental amb Maribel i Màxim.
19.02.2021 | Bona Vesprada | Primera part
Acabem la setmana a Torrent, on coneixem les festes i el famós rossejat.
19.02.2021 | Bona Vesprada | Segona part
Parlem dels incidents d’ahir en les protestes i les seues conseqüències.