Bona vesprada
Magazín presentat per Màxim Huerta, Joan Espinosa i Maria Fuster que té com a eix central l'actualitat contada pels seus protagonistes.
26.02.2021 | Bona Vesprada | Tercera part
És divendres i ens abelleixen unes bones postres, per això Maribel Gil ens prepara un pastís Tatin.
26.02.2021 | Bona Vesprada | Segona part
En la taula d'actualitat, tractem la desescalada proposada per la Generalitat i estem als últims controls perimetrals de les 16 ciutats de la Comunitat…
26.02.2021 | Bona Vesprada | Primera part
Hui estem a Alzira, on farem el típic socarrat, visitarem la Societat Musical, al plató farem espardenyà i reganyà, i moltes coses més.
26.02.2021 | De postres, reganyà
La reganyà és un dolç tradicional d'origen humil que combina la mona de Pasqua amb la carabassa. El Gremi de Forners ha triat aquest…
26.02.2021 | Alfonso Rovira, memòria viva d’Alzira
Durant 40 anys, Alfonso Rovira es va dedicar a la ràdio, en què es va jubilar com a director. Va informar en primícia del…
26.02.2021 | L’últim ceramista
Xavier Claur treballa com a ceramista des de fa 30 anys i és un dels últims artesans d'Alzira. La característica principal de Xavier és…
25.02.2021 | Bona Vesprada | Tercera part
Fem ronda de directes i cuinem un plat de sémola d’arròs Rex amb pollastre i verdures.
25.02.2021 | Una llotja referent al Mediterrani
La Llotja de Santa Pola és una referència al Mediterrani. Pepe Andreu és el seu responsable i confessa que la vida de mariner és…
25.02.2021 | Les veleres, una professió en extinció
El Museu del Mar és un dels més importants de la ciutat, reuneix la vida, tradició i dedicació d’aquest poble mariner. El museu es…
25.02.2021 | Bona Vesprada | Segona part
Ximo Puig ha anunciat les primeres mesures de la desescalada, que entraran en vigor a partir de l’1 de març. Les analitzem en la…
25.02.2021 | Bona Vesprada | Primera part
Visitem Santa Pola, on coneixem la llotja de peix, la història de les veleres i les salines. A més, al plató, hem comprovat com…
24.02.2021 | Bona Vesprada | Tercera part
Connectem en directe amb els nostres reporters i cuinem ous farcits amb Maribel Gil.
24.02.2021 | La ceràmica Nolla, un mosaic únic al món
Un dels tresors de Meliana és el mosaic Nolla, autòcton i únic al món, que destaca per la seua bellesa. El mosaic Nolla és…
24.02.2021 | El pioner del turisme d’horta
Toni Montoliu és un llaurador enamorat de l’horta que obri la seua barraca a qui vulga conéixer-la. A més, és restaurador i president del…
24.02.2021 | Bona Vesprada | Segona part
Parlem de l’ocupació hospitalària i del retard de la distribució de les vacunes d’AstraZeneca a la Unió Europea. A més, descobrim què és la…
24.02.2021 | Bona Vesprada | Primera part
Visitem Meliana per a conéixer el seu palauet de Nolla i ens fan un arròs de fetge de bou al plató, una recepta tradicional…
23.02.2021 | Bona Vesprada | Tercera part
Connectem en directe amb els nostres reporters i cuinem conill amb guarnició de creïlla.
23.02.2021 | Bona Vesprada | Segona part
Hui fa 40 anys de l’intent de colp d’Estat al Congrés dels Diputats, i recordem com va ser.
23.02.2021 | Bona Vesprada | Primera part
Hui estem a Llucena, a la comarca de l’Alcalatén.
22.02.2021 | Bona Vesprada | Tercera part
Fem ronda de directes i acabem fent un bacallà confitat amb pisto manxec.