Cuineres i cuiners
D’Oriola a Morella, de Russafa a Benicarló. Un recorregut amb Ricard Camarena per les millors cuines valencianes.
Un restaurant centenari que, des de 1915, planta cara a les contingències. En contra de l’immobilisme, es va moure tant que va acabar posant…
Una de les veus més autoritzades de la gastronomia valenciana, Alfredo Argilés, es tanca a l’interior de Bombas Gens amb Ricard. Com en un…
El compromís amb els sabors de 2 Estaciones. El discurs ecologista de Lienzo. L’aposta pel producte de temporada d’Apicius. Tres restaurants que han trobat…
Nazario Cano ha recorregut la seua carrera gastronòmica a la recerca de la llibertat creativa total. Ricard Camarena visita un dels grans, una icona…
El Cabanyal és memòria, un record, però també un afany per fer tornar la dignitat i el batec que representa la seua forta personalitat.…
Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians. Presentat per Ricard Camarena. Hui contem la història d’un cuiner alemany amb ànima mediterrània que ha esdevingut…
31.03.2019 | Miquel Ruiz: romanticisme i emoció
Ricard Camarena es retroba amb el seu antic mestre Miquel Ruiz, un cuiner rebel que va triar la proximitat de les coses menudes. Després…
24.03.2019 | Vicente Patiño: tornar a ser cuiner
Vicente Patiño, entre Saiti i Sucar, els seus restaurants contigus, convida Ricard Camarena a passar un dia en alguns dels llocs preferits del cuiner.…
10.03.2019 | Vicenta i Paco Teuler
Ricard viatja a Polop per a conéixer un dels santuaris de la cuina tradicional de l’interior d’Alacant. Ca l’Àngels és sinònim d’elaboracions prolongades, receptes…
03.03.2019 | Família Andrés Salvador: gastronomia i coratge
Ricard Camarena s'acosta a la història dels Andrés Salvador, una família de restauradors pioners a València. Descobrim el projecte gastronòmic de La Sucursal i…
24.02.2019 | Manuel Alonso: una estrela a la vora de la mar
Des de la platja de Daimús, Manuel Alonso ha estés un negoci familiar fins a portar-lo a l’estrela Michelin. Convida Ricard Camarena al seu…
17.02.2019 | Fernando Molina: cuina de soca
Ricard Camarena ens presenta Fernando Molina, un cuiner compromés amb la cuina ancestral de Castelló, l’eterna oblidada. Una història que ens portarà a conéixer…
Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians. Presentat per Ricard Camarena. Visitem esta cuinera valenciana de trajectòria lliure. al seu restaurant “Comer, Beber, Amar”.…
31.01.2019 | Germans Rausell: l’elogi del bar
Els germans Rausell reben Ricard en el seu univers gastronòmic. La transformació del mostrador de menjars de la barra del bar Rausell sense solució…
Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians. Presentat per Ricard Camarena. Descobrim la faceta més desconeguda d’una cuinera molt mediàtica. Susi Díaz mostra a…
Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians. Presentat per Ricard Camarena. La història del gran mestre pastisser és la d’una vocació accidental que viatja…
10.01.2019 I Ricard Camarena: Treball en equip
Ens endinsem de ple en “l’univers Camarena”. Un recorregut per la trajectòria personal i professional del xef, des dels inicis humils a Barx fins…
Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians. Presentat per Ricard Camarena. Una cuinera d’esperit bohemi, amant de l’esport i la natura. Amb ella i…
Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians. Presentat per Ricard Camarena. Una introducció a la cuina austera i reflexiva d'este cuiner. Gràcies a la…
Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians. Presentat per Ricard Camarena. El cuiner de Benicarló rep Ricard Camarena per a presentar-li tot el seu…