La gastroneta
Al volant de la gastroneta, el cuiner Lluís Penyafort recorre la Comunitat Valenciana amb l'objectiu de conéixer la gastronomia de cada poble i les seues peculiaritats.
La gastroneta de Lluís Penyafort farà parada a Alcoi, l'epicentre de la festa de Moros i Cristians. EL xef tastarà les cerveses artesanes i…
Bocairent: pasta fresca amb pericana
El viatge de Lluís Penyafort al volant de La gastroneta el condueix a Bocairent, on es trobarà amb uns festers que li ensenyaran a…
Cocentaina: rellom de porc amb café licor
Lluís Penyafort conduirà La gastroneta fins a Cocentaina, on visitarà la gelateria de Rafael Miralles, un mestre dels gelats i de la mentireta. Després,…
Ontinyent: carpaccio de pinya amb rovells al fondant
Lluís Penyafort comença la ruta dels Moros i Cristians a Ontinyent. Allí visitarà el forn de Teodor Mora, l'empresa familiar més antiga d'Espanya amb…
Lluís Penyafort visitarà Cirat, a l'Alt Millars, amb La gastroneta i posarà el fre de mà a l'hort de Vicente Granell, un llaurador que…
La gastroneta de Lluís Penyafort farà parada a Montanejos. Allí visitarà els ruscos de Pilar Catalàn i després elaborarà a La gastroneta unes magnífiques…
Venta del Moro: calder d'arròs amb 'Güeña' i 'Perro'
Lluís Penyafort visitarà Venta del Moro amb La gastroneta i pararà a la carnisseria de Jesús i Cecília, on coneixerà els embotits típics de…
Villargordo del Cabriel: Gaspatxos magres
Lluís Penyafort conduirà La gastroneta fins a Villargordo del Cabriel, on visitarà el celler de José León, un metge que també fa vi de…
Calles: entrepà de metre i mig
El poble de Calles rebrà la visita de La gastroneta de Lluís Penyafort resseguint el curs del riu de Xelva. El xef visitarà primer…
Xelva: guisat de cigrons a l'orsa
Lluís Penyafort comença la ruta de l'aigua a Xelva, on pararà La gastroneta. Allí es proveirà dels magnífics embotits de Vicente Andrés Montañana i…
Carlet: coca saginosa amb fruites del bosc
La Gastroneta de Lluís Penyafort s'aturarà a la localitat riberenca de Carlet. Allí visitarà el mític forn de Joan Peiró i elaborarà a La…
Lluís Penyafort visitarà l'Alcúdia, a la Ribera Alta, amb La Gastroneta i tastarà l'arrop i talladetes casolà de Felipe Vallés. Després, l'aprofitarà per a…
Xàtiva: fideuà de verdures amb allioli d'alfàbega
Lluís Penyafort conduirà La Gastroneta fins a Xàtiva, on visitarà l'hort d'Adelina Borredá, una agricultora que fa una dècada que aposta pel producte ecològic…
Albaida: arròs de bròquils i bolets
La vila d'Albaida rebrà la visita de Lluís Penyafort i La Gastroneta, a la recerca de les bandes de música amb més història. Lluís…
Llíria: ous de corral amb carabassa i sobrassada
Lluís Penyafort aturarà La Gastroneta a Llíria, la ciutat de la música per excel·lència. Allí visitarà la granja de gallines de Vicente Martínez i…
Voleu aprendre a fer un saborós corder a l'ametla? Doncs seguiu les indicacions de Lluís Penyafort a La gastroneta. El xef visitarà Xóvar, a…
Alfondeguilla: entre col i carabassa
Lluís Penyafort conduirà La gastroneta fins a Alfondeguilla, on visitarà el bancal de Tomás Martínez, un llaurador que cultiva una col única de la…
Aín: embotits de ceba al vi blanc
El preciós poble d'Aín serà la destinació de hui de La gastroneta que, conduïda pel xef Lluís Penyafort, segueix la ruta dels moriscos. Lluís…
La gastroneta de Lluís Penyafort estarà a Almedíxer, primera parada de la ruta morisca, en plena serra d'Espadà. Allà, Lluís visitarà la famosa formatgeria…
Vila Joiosa: arròs amb bledes i sépia
Lluís Penyafort conduirà La gastroneta fins a la Vila Joiosa. Primer visitarà la caseta i l'hort d'Angelita Cortés on aprendrà a fer 'bollets' i…