-
03.12.2019 | Terra Viva
Enric Navarro anirà a Sogorb, on coneixerà l’oli d’oliva belluga i, després, veurà com l’utilitzen per a fer paté o melmelada a Lludient. Anirem a veure com són els melons xinesos, alguns dels quals pesen 30 quilos. Parlarem del margalló al Parc Natural del Montgó i de l’origen de la llata per a fer cabassos. Sabrem quines són les alternatives als contenidors.
-
Publicitat
Vídeos relacionats
27:20
A la cartaTerra viva05.12.2019 | Terra Viva
A Alacant, Enric Navarro visitarà Els Horts de la Diversitat, un projecte d’integració que gestionen 100 famílies. A la Vila Joiosa coneixerem les característiques…
26:53
A la cartaTerra viva04.12.2019 | Terra Viva
A l’Alacantí i l’Alt Vinalopó, Enric Navarro visitarà una cooperativa que dinamitza l’agricultura ecològica i de proximitat. Farem la ruta de la taronja a…