-
25.11.2019 | Terra Viva
Hui, Enric Navarro veurà com cullen els caquis a l’Alcúdia i en parlarà de la denominació d’origen. Descobrirem d’on naix la tradició gelatera de Xixona. A Picanya, sabrem com treballa una família per a enviar mandarines a l’estranger. Coneixerem dos joves ‘millennials’ que es dediquen a l’agricultura i farem una ruta per la cala de la Granadella.
-
Publicitat
Vídeos relacionats
27:20
A la cartaTerra viva05.12.2019 | Terra Viva
A Alacant, Enric Navarro visitarà Els Horts de la Diversitat, un projecte d’integració que gestionen 100 famílies. A la Vila Joiosa coneixerem les característiques…
26:53
A la cartaTerra viva04.12.2019 | Terra Viva
A l’Alacantí i l’Alt Vinalopó, Enric Navarro visitarà una cooperativa que dinamitza l’agricultura ecològica i de proximitat. Farem la ruta de la taronja a…
25:42
A la cartaTerra viva03.12.2019 | Terra Viva
Enric Navarro anirà a Sogorb, on coneixerà l’oli d’oliva belluga i, després, veurà com l’utilitzen per a fer paté o melmelada a Lludient. Anirem…