Terra viva
La nostra gent i el nostre entorn. Llauradors, artesans, vinaders, pescadors i aquells que estimen la natura seran els protagonistes cada dia.
La nostra gent i el nostre entorn. Llauradors, artesans, vinaders, pescadors i aquells que estimen la natura seran els protagonistes del programa cada dia.
La nostra gent i el nostre entorn. Llauradors, artesans, vinaders, pescadors i aquells que estimen la natura seran els protagonistes del programa cada dia.
A la Pobla del Duc estan en plena campanya de collita de la pruna, i acompanyats d’Enric Navarro ens acostarem al camp a collir-ne.…
A Cinctorres trobem diversos camps d'herbes aromàtiques, com ara l'espígol, que coneixerem de la mà d’Enric Navarro, i també el procés de destil·lació que…
Amb Enric Navarro coneixem una cooperativa agroecològica de la zona del Baix Vinalopó amb un gran compromís social. Visitarem el Gruñidor, a Sot de…
Enric Navarro visita el camp de diversos agricultors que, a finals de setmana, cullen el gènere que després venen al mercat de proximitat i…
Enric Navarro viatja fins a Guardamar del Segura per a conéixer totes les particularitats del llagostí que es pesca en la desembocadura del riu…
A Oriola, Enric Navarro es trobarà amb dues dones que impulsaren A paso lento, l'únic projecte d'agricultura ecològica de la zona a terres recuperades…
El cucat de l'arròs afecta unes 15.000 hectàrees d'aquest cultiu a l'Albufera, i Enric Navarro ens mostrarà com s'ha dissenyat un dispositiu centrat en…
Enric Navarro cull els primers melons a Cullera i visita el magatzem a Benifairó de la Valldigna per a encaixar-los i distribuir-los a tot…
Amb Enric Navarro coneixerem un projecte agroecològic a Godella amb un sistema de distribució amb cistelles servides directament als consumidors. Veurem com a Aras…
De la mà d’Enric Navarro, coneixerem el pimentó del Mareny, una varietat de la qual queda poca extensió cultivada. A la Universitat Politècnica de…
A la Murada es cultiva una varietat de llima verna ecològica i Enric Navarro s’hi ha acostat durant la recol·lecció per a saber-ne més…
Enric Navarro s’acosta al cim del Penyagolosa, on es produeix mel de muntanya de la zona i ens en parlarà de les particularitats. Anirem…
A Castelló, Enric Navarro dona veu als pescadors de tonyina, que estan descontents, ja que ací s'ha acabat la temporada de pesca vedada però…
Enric Navarro ens mostra el cultiu de la bresquilla de rotllet i com es prepara per a la comercialització. A Sant Joan de Moró…
Enric Navarro ens acosta als treballs de recuperació de les ceberes a l’Horta de València. Sabrem per què a Quatretonda es produïen milions de…
Amb l’ajuda dels mariners de Castelló, Enric Navarro farà balanç de com ha anat la temporada de pesca en la zona. Coneixerem Javier, un…
Enric Navarro s’acosta a una cervesera d’Alcoi on s’elabora cervesa amb cirera. A Fondó de les Neus practiquen agricultura de secà, i veurem què…
A Benimarfull, Enric Navarro visita uns productors d’herbes aromàtiques en concret d’orenga; a Nules estan patint una plaga de garses, unes aus depredadores que…