• À Punt acull enguany la XVI Jornada de Programes que organitza FORTA

  À Punt | 04/03/2020 17:05
  À Punt
  Tarjeta

  À Punt serà l’amfitrió enguany de la XVI Jornada de Programes que organitza FORTA. Reunió que cada any convoca els representants de programació i continguts de les ràdios i televisions públiques autonòmiques. En aquesta reunió es parla de l’estratègia i es presenten continguts a la resta d’organismes presents.

  La cita d’enguany està prevista per als dies dijous 5 de març i divendres 6 de març, al Centre de Producció de Programes de Burjassot (CPP) i a la Filmoteca de València. Una vintena de responsables de programació i continguts de les televisions autonòmiques participaran en aquest encontre de treball.

  Durant la jornada, a més, s’entregarà el premi Pello Sarasola al que es vote com a millor programa de les televisions autonòmiques de l’últim any en diferents gèneres i formats. Un total de huit programes de diferent tipus, des de documentals a programes d’entreteniment, opten enguany a rebre el guardó. El premi es donarà a conéixer i s’entregarà a la seu d’À Punt a Burjassot dijous de vesprada.