La televisió d'À Punt celebra dos anys d’emissió
La programació especial serà una festa plena de convidats, com Andreu Buenafuente i Álvaro Morte, el professor de ‘La casa de papel’
À Punt compleix aquest dimecres dos anys de l’inici de les emissions i per a celebrar-ho s’ha preparat una programació especial com a agraïment a la fidelitat dels espectadors de la televisió pública valenciana.
El programa favorit de les nits dels dimecres (22:00) NO TENIM TRELLAT promet no decebre ningú amb el seu “Dos anys À Punt”. Òscar Tramoyeres repassarà en clau d'humor els últims trenta anys de la societat valenciana. Una hora després (23:00) és el torn de Pere Aznar amb el seu grup de reporters. L’equip d’ASSUMPTES INTERNS tindrà com a convidats especials Andreu Buenafuente i Álvaro Morte, el professor de La casa de papel.
Els presentadors concursen en Atrapa’m si pots per una bona causa
El concurs de la sobretaula ATRAPA’M SI POTS amb l’humorista Eugeni Alemany es vesteix de festa (15:10) i rebrà al plató uns concursants molt coneguts: la reportera Berta Báidez, l’actriu Carmen Juan, la reportera Àlex Blanquer, el divulgador científic Arcadi Garcia, Lluís Cascant i Lluís Obiols, de L’oratge. Tots concursaran per una bona causa, un pot solidari de 1.000 € per a l’ONG que ells decidisquen.
Carolina Ferre i els seus col·laboradors ens acompanyaran quatre hores per a celebrar el segon aniversari. À PUNT DIRECTE (16:00) ens convida a gaudir de moments inoblidables compartits amb cares conegudes de la televisió. El magazín obri les portes per a rebre les felicitacions de personatges de rellevància social en l’àmbit estatal i repassarà les retransmissions fetes als pobles i ciutats.
El magazín d’actualitat TERRA VIVA (12:00), que presenta Jordi Payà, amplia la seua franja horària amb dos hores. El programa recordarà situacions mediambientals que han canviat per l’oratge (incendis, la Dana, Gloria) i mostrarà com s’han recuperat zones afectades en aquests dos anys.
També es mostrarà el desplegament que À Punt Mèdia ha dut a terme, amb motiu de la situació per la Covid-19, per a oferir la informació més completa i actualitzada al voltant de la pandèmia, un fet que ha possibilitat visibilitzar encara més la funció de servei públic d’À Punt.
En una entrevista en Les notícies del matí, el director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, ha valorat el treball de la plantilla durant aquesta crisi sanitària i social, i s’ha mostrat satisfet amb l’evolució del projecte durant aquests dos anys.
Compartim À Punt
“La resposta de l’audiència dels últims mesos és molt gratificant per a dur a terme el nostre projecte amb il·lusió. És un bon indicador del camí pel qual volem avançar. Treballem per a ser un reflex de la societat valenciana i garantir l’eficiència dels recursos econòmics i humans dels quals disposem”, ha assenyalat Alfred Costa, el director general d’À Punt.
La programació és completa per a recordar tots junts els dos anys d’À Punt i de la recuperació de la televisió pública i el seu paper fonamental de servei públic com a eix vertebrador de la Comunitat Valenciana. Compartim un projecte. Tot es fa amb l’únic objectiu que s’assente un model accessible per a tots els públics amb una programació que siga reflex dels valors de la societat valenciana: tolerant, inclusiva, acollidora, innovadora, creativa, solidària i responsable.
“En aquests moments d’incertesa, complicats per a tots els sectors de la societat, la televisió pública valenciana està al costat dels que ens necessiten. Som el vehicle de comunicació ideal per a mostrar el que passa al nostre territori. À Punt és la finestra del nostre present per a construir junts un futur compartit”, explica Alfred Costa.
À Punt és l’espai públic de comunicació per excel·lència a la Comunitat Valenciana i vol continuar per aquest camí: ser referència informativa, amb propostes de qualitat en els continguts de la programació. La televisió valenciana compleix l’essència de les radiotelevisions públiques autonòmiques: oferir un servei públic de proximitat.
En aquests dos anys d’emissions, des del 10 de juny de 2018, l’espai públic de comunicació ha oferit una graella ininterrompuda amb continguts per a tots els públics i complint les obligacions del contracte programa. Està formada per documentals, programes d’entreteniment, retransmissions festives, musicals i artístiques, sèries de ficció i per descomptat, programes d’actualitat i informatius. No falta una oferta infantil pròpia, La Colla, amb més de 11.200 socis, amb continguts que responen a una carta de valors pròpia que els transmet la importància de la convivència i del respecte. És una aposta pel present que cuida els espectadors del futur.