• À Punt emet els premis de l’Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians

  À Punt | 14/12/2020 13:28
  À Punt NTC

  El teló del Teatre Principal de València torna a alçar-se demà dimarts per a vestir-se de gala per a la festa de l’Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV). À Punt oferirà en diferit la gala de lliurament dels premis a partir de les 23:15 hores.


  Els guardonats amb el Premi Narcís seran els actors Cristina Fenollar i Manuel Ochoa, per la seua trajectòria a favor del fet teatral. També s’atorgaran els Premis AAPV a les millors interpretacions masculina i femenina d’audiovisual, doblatge, teatre i els premis a l’actor i actriu revelació. El llistat de nominats s’ha confeccionat a través de les propostes i votacions posteriors dels actors i actrius professionals valencians.


  En l’apartat de millor interpretació d’audiovisual, els nominats són Maria Maroto, Jordi Ballester i Cèsar Tormo per La forastera; Mamen Garcia i Núria Herrero, per Señoras del (h)ampa i Leo de Bari, per Parany.


  Quant al doblatge, opten als premis Greta Ruiz, Nelo Gómez i Daniel González, per El paradís dels senyores; Pilar Martínez, per Precious; Pilar Almería, per Pau, amor i malentesos i Aram Delhom, per The mexican.


  Els seleccionats en la categoria de teatre són Maribel Baiona, per Tirant; Cristina Fernández, per What is love?; Maria José Peris, per Tórtora; Laura Romero, per Tot verd; Toni Agustí i Carles Sanjaime, per Valenciana; Sergio Caballero, per Dinamarca i Ramón Ródenas, per Rob.


  Finalment, opten als premis revelació Irina Bargues, Mar Mandli, Glòria Román, Manu Climent, Roberto Hoyo i Adrián Romero.


  El lliurament estava previst pel passat 24 de març, Dia Mundial del Teatre, però es va haver d’ajornar per la pandèmia de la Covid-19.