• À Punt estrena el pròxim dimecres a la nit una nova temporada de ‘L’Alqueria Blanca’

  À Punt | 17/10/2019 16:13
  À Punt
  L'Alqueria Blanca

  L'Alqueria Blanca

  À Punt té previst emetre a partir de la setmana pròxima una nova temporada de la sèrie L’Alqueria Blanca. La temporada consta d’un total de huit capítols, dels quals cinc són inèdits i es podran veure en la televisió pública cada dimecres, a partir de les 22:30 hores.

  L'audiència podrà, així, continuar disfrutant de les històries d’amor, enveja i escàndol davant dels avanços de la societat de les famílies Pedreguer, Falcó i Doménech, com també de la resta de veïns i veïnes del poble. La sèrie compta amb un elenc destacat d’actors i actrius, entre els quals hi ha Ferran Gadea, Carme Juan, Lola Moltó, Fran Nortes, Iris Lezcano, Joan Gadea, Raquel Escribano, Berna Llobell, Paula Muñoz o Pep Ricart.

  À Punt Mèdia va iniciar l’emissió de L’Alqueria Blanca el passat mes de febrer. Des d’aleshores, la popular sèrie no ha faltat a la cita cada dia a les 16:00 hores en la televisió pública valenciana. L’Alqueria Blanca va ser la primera sèrie que À Punt va recuperar de l’arxiu d’RTVV per a incloure-la en la programació.

  L’Alqueria Blanca s’acomiada hui de l’horari de sobretaula i es trasllada al prime time de dimecres, en què s’emetrà a partir de la setmana pròxima.

  Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt es poden seguir en directe i a la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/, en les aplicacions mòbils i de smart TV.