• À Punt estrena la programació d’estiu

  À Punt | 29/06/2020 10:50
  À Punt Mèdia

  Aquest estiu serà diferent per moltes raons i À Punt ha preparat una programació entretinguda i variada per a tot el públic. La gran majoria de valencians es quedaran a casa o aniran a la segona residència, si en tenen l’opció, mentre que altres faran turisme a l’interior de la Comunitat Valenciana. Per això, la radiotelevisió pública vol ser la millor oferta per a les vacances d’estiu.

  La terrassa explicarà històries molt pròximes i celebrarà les festes que enguany s’han hagut de suspendre amb una parella de presentadors benvolguts de la televisió pública, que es retroben amb l’audiència. À Punt Directe d’estiu torna a ser una refrescant proposta estiuenca des de la Marina de València; un programa de cuina i humor per a aprendre i riure alhora abans de sopar, o un cicle setmanal de cinema amb pel·lícules del genial Luis García Berlanga són tres de les novetats del que ja es prepara en À Punt.

  La ràdio pública manté el magazín de capçalera diari Al ras i recupera el refrescant programa musical Territori d’estiu, i tindrà moltes retransmissions esportives per a omplir d’emoció les vesprades i nits d’estiu.

  De dilluns a divendres, en la sobretaula (de 16:15 a 17:45 hores), és temps d’eixir a La terrassa, amb Carolina Ferre i Eduard Forés. Un magazín d’estiu en què l’entreteniment i la música seran els protagonistes. En el programa en directe hi haurà emoció, festa, concursos, etc. Com que moltes orquestres no poden visitar els nostres pobles per festes, aniran al plató i es buscarà el millor cantant de la banda. A més, es recuperarà el públic en directe en plató.

  A continuació, el magazín À Punt Directe (de 17:45 a 19:30 hores) recorrerà les nostres comarques per a conéixer el que passa a tot el territori. El programa de Joan López i Sònia Fernández es farà des de la Marina de València. Actualitat, gastronomia, festes adaptades a la nova normalitat, platges i turisme local.

  Així dona gust! té un format original, amb una aposta tecnològica innovadora. Óscar Tramoyeres, presentador de No tenim trellat, i el cuiner Lluís Penyafort, conegut per presentar La gastroneta en ruta, ens esperen de dilluns a divendres abans de fer el sopar (de 19:30 a 20:30 hores). Des de quatre cuines diferents, aprendrem a cuinar i riurem dels desastres gastronòmics que tots i totes hem patit alguna vegada.

  À Punt estrena la segona temporada de Cantant al cotxe, el concurs musical d’accés al prime time de la cadena (de 21:45 a 22:45 hores). Segona temporada d’aquest format d’èxit internacional que ja va destacar l’estiu passat, presentat per Carme Juan, per a disfrutar de la música, riure i guanyar el premi final. Entre les persones convidades estaran la presentadora valenciana Cristina Tàrrega, l’actor Víctor Palmero, María Jesús i l’acordió, el dibuixant Paco Roca, l’actriu Diana Palazón, etc.

  Es mantenen en la programació dos dels programes que més agraden a l’audiència de la televisió pública valenciana: Assumptes interns, amb Pere Aznar (dimarts, de 22:50 a 23:45 hores), i No tenim trellat (dimecres, de 22:50 a 23:45 hores), amb Óscar Tramoyeres i el seu bagul de records trets de l’arxiu d’RTVV.

  À Punt també serà un cine d’estiu i amplia l’oferta de pel·lícules. Dijous oferirà comèdies espanyoles recents i divendres serà el torn del director valencià Luis García Berlanga. Al 2021 es commemora el centenari del naixement de l’icònic cineasta valencià, i À Punt vol avançar a l’audiència part de la seua filmografia per a posar un somriure a l’inici del cap de setmana en el nostre prime time. El divendres 3 de juliol comença el cicle amb La vaquilla.

  Els diumenges d’estiu tampoc faltaran en la programació d’À Punt la missa ni els trinquets amb les partides de pilota valenciana.