• À Punt i La Colla premiaran enguany les gaiates amb la millor il·luminació

  À Punt | 21/02/2020 15:26
  À Punt
  Logo

  Premis À Punt i La Colla

  La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) ha convocat la primera edició dels premis À Punt i La Colla a les gaiates 2020, que tenen com a objectiu guardonar les gaiates i les gaiates infantils millor il·luminades de les pròximes festes de la Magdalena de Castelló.

  En les dues convocatòries està previst entregar tres premis. El jurat de les dues categories valorarà l’originalitat en el plantejament de la il·luminació i l’originalitat de l’estructura. Els guardonats també rebran un estendard que els acredita com a destacats en els certàmens de l’espai públic de comunicació.

  La primera edició del Premi À Punt i del Premi La Colla està oberta des de l’endemà de la publicació de les bases en el web de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (www.cvmc.es). La sol·licitud d’inscripció es formalitzarà emplenant un formulari allotjat al web. El termini per a formalitzar les sol·licituds de participació en el concurs s’iniciarà l’endemà de la publicació d’aquestes bases en el web de la CVMC i conclourà a les 14:00 hores del 6 de març de 2020.