• À Punt Mèdia serà el mitjà de comunicació oficial de la trentena edició del MIM de Sueca

  À Punt | 18/07/2019 11:19
  À Punt
  logo MIM

  Logo MIM

  À Punt serà el mitjà de comunicació oficial en la trentena edició de la Mostra Internacional de Mim de Sueca (MIM), que tindrà lloc a Sueca (Ribera Baixa) del 18 al 22 de setembre. L’espai públic de comunicació ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Juvenil Lluna Plena (impulsora de la Mostra Internacional) per a difondre i promocionar la pròxima edició del certamen.

  Han signat el conveni la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC), Empar Marco, i el president de l’Associació Juvenil Lluna Plena, Salvador Olmos. L’acord té un any de durada, i es pot ampliar si les dos parts hi estan d’acord.

  El MIM és un festival internacional que ha aconseguit una gran resposta del públic en cada edició. Està dedicat específicament a exhibir espectacles de teatre de sala i de carrer en els quals la gestualitat, el mim, el cos i el moviment dels intèrprets són l’element artístic principal. El conveni signat ara facilitarà que els diversos mitjans d’À Punt (televisió, ràdio, web i xarxes socials) difonguen totes les activitats relacionades amb la 30 edició del MIM, sempre a partir de criteris informatius.

  À Punt té entre els objectius la promoció dels valors culturals a través de la producció i difusió de continguts audiovisuals i la creació digital i multimèdia. En aquest sentit, ha signat prèviament ja convenis de col·laboració amb la Mostra Internacional de Cine Educatiu (MICE) i amb la Mostra de València, Cinema del Mediterrani.