• ‘Al ras’ estarà demà per segon any consecutiu en la fira financera Forinvest

  À Punt | l’ Horta | 02/03/2020 16:38
  À Punt
  À Punt
  Tarjeta

  'Al ras' es farà demà en directe des de Fira València

  Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, que presenten Jèssica Crespo i Joan Espinosa, s’emetrà dimarts en directe des de la fira Forinvest, la trobada sobre finances que té lloc a Fira València els dies 3 i 4 de març.

  Des d’allí parlarem d’economia, finances i empresa. El magazín ha previst una taula redona en què participarà el conseller d’Hisenda, Vicent Soler, el director general de l’Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca, i el director de Forinvest, Alejandro Roda. També entrevistarem Rosana Perán, vicepresidenta de l’empresa de calcer d’Elx Pikolinos. Perán rebrà aquesta nit el Premi Forinvest a la trajectòria empresarial.

  Al llarg de les tres hores i mitja que dura Al ras, tindrem ocasió de traslladar les preguntes i els dubtes que en matèria d’economia i finances tinguen els ciutadans. Les aclarirà Paco Duato, del Col·legi oficial d’Economistes de València. També parlarem del Brexit amb el president de la Federació de Cambres de Comerç d’Espanya a Europa, Àfrica, Àsia i Oceania, Fedecom.

  A banda, els nostres tertulians repassaran l’actualitat com cada dia. Com cada dimarts Anna Moner oferirà la seua secció i demà ens aproparà a la figura de Sherlock Holmes. Ens explicarà la difícil relació que tenia amb Arthur Conan Doyle, el seu creador. En la secció de cultura parlarem de Paterna i el cine, des d’Antonio Ferrandis al llargmetratge Dolor y gloria de Pedro Almodóvar. D’altra banda, l’actor Diego Braguinsky i l’actriu Rebeca Valls ens explicaran l’estrena a Paterna de l’obra El plagi, de Rodolf Sirera.

  Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d’À Punt es poden seguir en directe i a la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/, i en les aplicacions mòbils i de smart TV.