• El Consell de la Ciutadania de la CVMC continua les funcions telemàticament

  À Punt | 16/04/2020 15:41
  À Punt NTC

  El Consell de la Ciutadania de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació continua telemàticament el compliment de les funcions d’atenció a l’audiència en relació amb als continguts i al dret de l’accés a la radiotelevisió pública valenciana.

  L’òrgan assessor ja treballa en l’informe corresponent al primer semestre de 2020, marcat principalment per la crisi del coronavirus. Pel que fa a la presentació de l’informe de l’últim semestre de 2019 que estava prevista per a març, l’òrgan ha comunicat que es farà de manera digital.

  El Consell de la Ciutadania ha detectat que la participació ciutadana està augmentant durant aquest període de confinament, i que els interessos de l’audiència en les seues queixes i suggeriments giren al voltant d’una temàtica diversa, com ara canvis de programació, retransmissió d’oficis religiosos o el tractament de la Covid-19, entre altres.

  Des del Consell Assessor de Programació i Continguts es convida tota la ciutadania a continuar compartint les opinions a través del web https://www.cvmc.es/consell-ciutadania/.