• El Misteri d’Elx torna a À Punt

  À Punt | 13/08/2020 13:25
  À Punt NTC

  À Punt prepara una programació especial amb motiu de la festa del Misteri d’Elx. Divendres de vesprada el magazín À Punt Directe té prevista la connexió amb l’epicentre de la festa il·licitana i també inclourà emotius reportatges al voltant dels protagonistes.


  Dissabte la programació especial començarà de les 11:15 h del matí amb el documental Elx en festa, en el qual els protagonistes i especialistes expliquen la història i les curiositats del Misteri d’Elx. El documental fa un interessant recorregut per aquesta obra mestra, patrimoni oral i immaterial de la humanitat des del 2001 i festa d’interés turístic internacional des de 1980. El Misteri d’Elx és una joia cultural que manté viva l’única representació teatral medieval que s’ha conservat sense interrupcions fins ara.

  A continuació, partir de les 11.45 h, À Punt tornarà a emetre la retransmissió del Misteri d’Elx de l’any 2019.


  Reemissió de la Tomatina de Bunyol 2019


  D’altra banda À Punt continua oferint als espectadors les festes que, per la pandèmia de la Covid-19 no es poden celebrar enguany, i recupera del seu arxiu audiovisual la retransmissió de la Tomatina de Bunyol de 2019.

  El dimecres 26 d’agost a les 10 hores, després de Les Notícies del Matí és l’hora de la batalla incruenta de tomaques, podrem tornar a gaudir de la festa més refrescant i colorista de l’estiu des de les finestres d’À Punt, la televisió i el web d’À Punt Mèdia.