• Els actors de l’Alqueria Blanca convidats al Festival Internacional Series Nostrum d’Altea

  À Punt | la Marina Baixa | 19/11/2020 15:36

  L'actriu Lola Moltó en una imatge del rodatge d'una temporada anterior de 'L'Alqueria Blanca' / Rafael Uñach Alpañés

  El Festival Internacional Series Nostrum d’Altea, que comença demà divendres, ha convidat tres coneguts actors de la sèrie de radiotelevisió valenciana L’Alqueria Blanca a participar en una trobada per a la nostàlgia. Les actrius Lola Moltó, Carme Juan i l’actor Òscar Ramos participen en aquesta posada en comú d’experiències compartides per a recordar els personatges que interpretaren Dora Pedreguer, Blanca i Robert Sanchis Pedreguer, respectivament.


  La cita serà el dilluns que ve, 23 de novembre, de 17:30 a 18:30 hores al Centre Social Altea. L’aforament està limitat, per això els assistents han de reservar la plaça al web del festival.


  La trobada la moderarà Tomàs Mestre Damià (professor, actor i director de teatre) i s’hi parlarà de L’Alqueria Blanca com a sèrie icònica d’RTVV, que va esdevindre tot un fenomen social per la identificació del públic amb els personatges que va transcendir les pantalles i els alts índex d’audiències assolits, fins i tot, en les redifussions.


  Els actors compatiran les experiències i curiositats viscudes durant el procés de rodatge de la sèrie i la repercussió de L’Alqueria Blanca en les seues carreres professionals. Una trobada per a la nostàlgia amb els seguidors mentre tornen els nous capítols de l’esperada 12a temporada de L’Alqueria Blanca confirmada per À Punt Mèdia per al 2021.