• VÍDEO | Els Bíters i les Feretes visiten aquesta setmana tres hospitals públics de la Comunitat Valenciana

  À Punt | 17/12/2019 16:29
  À Punt NTC

  Els Bíters i les Feretes visiten aquesta setmana per primera vegada tres hospitals públics de la Comunitat Valenciana per a divertir els més menuts i fer-los passar una bona estona. Els protagonistes de la sèrie infantil Els Bíters han fet aquest matí una visita als xiquets i xiquetes hospitalitzats a La Fe de València. Allí han cantat cançons i han compartit una estona d’entreteniment i diversió.

  Durant la visita, els cinc membres d’Els Bíters han aprofitat per a repartir entre els xiquets i xiquetes alguns detalls, els peluixos de Les Feretes i la carta per al Pare Noel i els Reis d’Orient.

  Demà dimecres, d’altra banda, les Feretes visitaran l’Hospital de la Plana de Vila-real. Allí ballaran cançons, animaran els xiquets i les xiquetes, i repartiran les cartes perquè puguen començar a demanar els regals que volen per Nadal.

  Dijous, finalment, les Feretes aniran a l’Hospital General d’Alacant. Els protagonistes de la sèrie infantil d’À Punt, El Cau de les Feretes, membres d’un grup de música molt divertit, animaran els xiquets i les xiquetes amb cançons i bon ambient. I aniran carregats de regalets i cartes per al Pare Noel i per als Reis d’Orient.