• La ràdio d’À Punt es pot buscar a través d’Alexa

    À Punt | 11/05/2020 18:35
    À Punt NTC

    À Punt Mèdia continua avançant en la seua aposta per adaptar-se als nous hàbits de consum d’informació i d’entreteniment i als nous dispositius. A partir de hui els seus continguts en directe es podran sol·licitar a través d’Alexa. L’assistent virtual controlat per veu d’Amazon ofereix els continguts de la ràdio d’À Punt a través de la skill que hui s’estrena.

    A través d’Alexa es podrà accedir a l’emissió en directe de la ràdio pública de la Comunitat Valenciana. Aquest altaveu intel·ligent és un dispositiu d’ús creixent. Alexa permetrà saber què estàs escoltant en cada moment i també farà possible parar o seguir escoltant un contingut.

    À Punt treballa amb la tecnologia des de l’inici. L’espai públic de comunicació, de fet, ha desplegat aplicacions tant per a dispositius mòbils, com per a les smart TV en totes les modalitats. A més de la creació de continguts específics per a xarxes socials, els mitjans públics valencians han integrat en la seua estratègia de programació l’estrena de continguts en digital previs a l’emissió lineal.