• La ràdio d’À Punt Mèdia oferirà dissabte dos concerts del Festival de Jazz de Vila-real

  À Punt | la Plana Baixa | 11/10/2019 12:25
  À Punt
  Tarjeta

  Cartell del festival

  La ràdio d’À Punt oferirà demà dissabte, 12 d’octubre, els dos primers concerts del Festival de Jazz de Vila-real, que va tindre lloc del 20 al 22 de setembre. À Punt és mitjà oficial d’aquest certamen. Els concerts s’emetran entre les 20:00 hores i les 22:00 hores.

  L’audiència podrà escoltar el concert d’Albert Sanz Trio, un dels noms que més sonen en el jazz espanyol. Pianista de gran sensibilitat, mostra un llenguatge musical profund i molt personal, caracteritzat per un extraordinari coneixement del llenguatge jazzístic i un estil bàsicament melòdic. És un solista inspirat i les seues improvisacions són inesperades, fantasioses i ocurrents.

  A aquesta actuació la seguirà la de la Jove Big Band Sedajazz, una nova formació que sorgeix després d’ampliar la Sedajazz Kid Band a un format de big band. Són 23 músics amb un objectiu molt clar: aprendre i enriquir-se amb el repertori d’una big band.

  El Festival de Jazz de Vila-real aposta pel jazz amb denominació d’origen valenciana, programant i promocionant músics que desenvolupen la seua carrera a la Comunitat Valenciana. A pesar de la curta edat del festival, s’ha convertit en una trobada de referència per als amants del jazz.

  À Punt té entre els seus objectius la promoció dels valors culturals a través de la producció i difusió de continguts audiovisuals i la creació digital i multimèdia.

  Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden seguir en directe i a la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/, en les aplicacions mòbils i de smart TV.