• La redacció d'À Punt avala Raquel Pérez Ejerique com a directora d'Informatius

  À Punt | 07/04/2020 12:52
  À Punt NTC

  Raquel Ejerique, en una intervenció durant el programa d'À Punt 'La qüestió'

  La redacció d’À Punt ratifica el nomenament de Raquel Pérez Ejerique com a nova directora d’Informatius. La redacció s’ha pronunciat amb una àmplia participació, del 68,9%. La candidatura ha obtingut 161 vots a favor, 44 abstencions i 28 vots en contra. Pérez Ejerique va ser la guanyadora del concurs públic que es va convocar per a cobrir la direcció d’informatius.

  El Consell d’Informatius d’À Punt va convocar l’assemblea de la redacció, en compliment amb el que marca el reglament. El document, en concret, recull la consulta a l’assemblea i agrega que el Consell d’Informatiu “després elaborarà l’informe de ratificació o no ratificació, d’acord amb el que exposa l’article 25.3 de la Llei 6/2016, i que té caràcter vinculant”. Després de l'assemblea telemàtica celebrada dilluns es va iniciar el procés de votació que ha finalitzat a les 12:00 hores d’aquest dimarts.

  L’informe del Consell d’Informatius s’elevarà després a la sessió del Consell Rector convocada aquest dijous, que tindrà l’última paraula sobre el nomenament.