Contundent victòria taronja abans de la Copa de la Reina (52-78)

El València Basket guanya el Quesos El Pastor i suma la dotzena victòria consecutiva en Lliga

Lorena Segura intenta avançar amb el baló

Nova victòria del València Basket en la Lliga Femenina Endesa i ja en són dotze de manera consecutiva. El conjunt taronja no ha donat cap opció en la seua visita a Zamora i ha guanyat el Quesos El Pastor per 52 a 78. Les de Rubén Burgos han començat el partit amb un ritme trepidant amb Celeste Trahan-Davis i Marie Gülich com a màxims referents en atac.

Els primers avantatges han arribat ben prompte, amb un parcial d’inici de 3 a 14. La rotació de la banqueta taronja feia que les valencianes pogueren mantindre aquesta intensitat i la distància s’ha ampliat fins als 18 punts en el descans (21-49).

En la segona part, les valencianes no han alçat el peu de l’accelerador. Amb Gülich i Trahan-Davis dominant en l’interior, les de Rubén Burgos han aconseguit la màxima diferència, 35 punts d’avantatge. En l’últim quart, el València Basket ha dosificat més els esforços. Amb la victòria assegurada, les jugadores taronja han abaixat el ritme pensant en la Copa de la Reina, el partit que es disputa a València la setmana que ve.