Derrota del València Basket a la pista del CSKA (84-75)

L'equip taronja no ha pogut aconseguir la desitjada primera victòria a la pista dels russos.

Josep Puerto ha debutat en l’equip titular en el partit d’Eurolliga contra el CSKA / Sergei Ilnitsky

El València Basket no ha pogut aconseguir la desitjada primera victòria a la pista del CSKA de Moscou en Eurolliga i ha perdut per 84-75 contra l’equip rus. Era el quart partit en huit dies per als taronja que han tingut contra la solidesa d’un equip liderat pel triplet conformat per Mike James, Clyburn i Hiliard, que han sumat entre els tres 44 punts. En el València Basket els màxims anotadors han sigut Nicola Kalinic, amb 15 punts i Labeyrie amb 10. Així mateix ha destacat de nou el jove pivot, Jaime Pradilla, que ha aconseguit 7 punts i 4 rebots en a penes cinc minuts de joc.

La novetat en el quintet inicial de l’equip taronja ha sigut la inclusió de l’aler d’Almussafes, Josep Puerto, de 21 anys, que ha debutat així com a titular en el primer equip i en competició europea. L’inici de partit ha estat marcat per la igualtat, amb protagonisme en el València Basket per un Labeyrie clau al rebot i la primera part ha conclòs amb 17-16 al marcador.

Els primers compassos del segon quart han sigut els de l’avanç de l’equip rus, amb un parcial de 8-0, màxim avantatge fins a aquest moment del CSKA, amb un Mike James dominant en l’equip rival dels taronja. El València Basket aconseguia acurtar l’avantatge dels russos fins a arribar a empatar el duel a meitat d’este temps, però el CSKA es tornava a posar per davant per anar al descans amb 44-35.

Després de la represa s’ha mantingut la dinàmica dels d’Itoudis. Els taronja han tractat de reaccionar, però les deficiències en atac no les perdonava el rival. Així i tot, el València Basket aconseguia acostar-se en el marcador i este tercer temps ha conclòs amb 62-58. En l’últim temps els de Jaume Ponsarnau s’han trobat davant els triples de Clyburn i James, que no han impedit les aspiracions dels taronja a la pista de l’equip rus.

En aquest partit d’Eurolliga contra el CSKA de Moscou el València Basket ha estrenat el seu tercer equipatge, de color blau cel.