Dura derrota en Eurolliga

El València Basket perd en casa de l'Asvel Villeurbanne per 72 a 65 i s'allunya dels llocs de play-off.

L'Asvel ha sigut una muralla per al València Basket

Mal partit del València Basket i una derrota que complica classificar-se entre els huit primers per a jugar els playoff de l'Eurolliga. Els de Jaume Ponsarnau s'han mostrat irregulars des del principi en totes les facetes de joc i sempre han anat a remolc d'un Asvel Villeurbanne que ha sabut jugar les seues cartes per a guanyar el partit per 72 a 65.

El partit s'ha posat en contra des dels primers minuts. Després d'igualar a 7, els locals ja s'han posat per davant i els taronja ja no han pogut igualar mai el marcador. Al descans, l'Asvel ja guanyava de 8, amb el 38 a 30, diferència que ha pujat als 10 punts en determinats moments del tercer quart, amb el 42-32 i el 55-45.

El València Basket ha intentat l'heroica, però tampoc ha eixit res. Els taronja ho han tingut a tir de dos, amb el 59-57, el 61-59 i el 63-61, però una mala gestió del baló en moments decisius, jugadors que no han tingut la vesprada i decisions arbitrals massa rigoroses han desnivellat definitivament la balança a favor dels francesos fins al definitiu 72 a 65.