El Madrid atropella el València Basket en el camí a la final (91-68)

Campazzo i Tavares desbaraten el joc de l’equip taronja i deixen el Madrid a un pas de la Copa.

Dubljevic, bloquejat per Thompkins i Reyes
Dubljevic, bloquejat per Thompkins i Reyes / Jorge Zapata (Efe)

Derrota de les que cou la que ha patit el València Basket en la semifinal de Copa. Tot el que va funcionar dijous contra el Barça hui no ho ha fet. Jaume Ponsarnau volia reduir el ritme anotador del Madrid amb una agressiva defensa i, en atac, tot passava per traure del seu lloc el gegant Tavares per a poder jugar amb els interiors. Però res els ha funcionat.

Un parcial d’eixida de 9 a 0 del Madrid posava en evidència les carències del joc taronja. En atac no funcionaven, amb pèrdues constants de baló i una direcció de joc més que dubtosa. I en defensa, Campazzo repartia joc sense que ningú fora capaç de frenar-lo i el domini del rebot també era del Madrid. La primera part ha finalitzat amb un avantatge de 14 punts per al Madrid (30-14).

La segona part ha sigut un festival anotador del Madrid. Campazzo i Tavares colpejaven tant en atac com en defensa. El base argentí ha recuperat 7 balons i ha donat 9 assistències. I el pivot de Cap Verd es feia gran en la pintura, bloquejant qualsevol intent de penetració taronja. L’avantatge del Madrid arribava als 30 punts (min. 35, 83-53).

En l’últim quart, Laso ha volgut donar un respir als de Ponsarnau i ha fet entrar a pista la segona unitat. El València ha aprofitat per a maquillar un poc el resultat, que finalment ha sigut 91 a 68.