El ressuscitat Fuenlabrada, tercer rival de la setmana per al València Basket

Els de Jaume Ponsarnau tractaran de ser consistents en partits cada dos dies.

El taronja Bojan Dubljević intenta superar Jayson Granger, de l'Alba Berlín, durant el partit d'Eurolliga de dijous a la Fonteta / Efe.

El València Basket visita aquest dissabte, en el seu tercer partit de la setmana, el Fuenlabrada, un dels equips més en forma en el tram central de la primera volta, sobretot des de l'arribada de Javi Juárez a la banqueta.

El repte de l'equip de Jaume Ponsarnau serà ser consistent en partits cada 48 hores. Des que va començar la temporada, els taronja han competit bé en l'Eurolliga, però després els ha costat competir en l'ACB en partits que es jugaven només dos dies després.

Aquesta setmana el calendari ha pegat la volta i el València Basket va aconseguir una brillant victòria el dimarts en la Lliga Endesa a la pista del Barça, però no va poder mantindre la intensitat dijous a la Fonteta contra l'Alba Berlín. Aquest dissabte, en la dotzena jornada de la competició nacional, té una nova oportunitat per a escalar posicions de cara a classificar-se per a la Copa del Rei.

Davant tindrà un rival que va començar la lliga amb cinc derrotes i va destituir Paco García, però que després de l'arribada de Juárez a la banqueta ha guanyat quatre dels seus últims set compromisos. El Fuenlabrada és el quart millor atac de l'ACB amb 86 punts anotats per partit i té en les seues files l'escorta estatunidenc Melo Trimble, que amb una mitjana de 20,3 punts és el màxim anotador del campionat i el que més faltes hi rep.

Serà la 23a ocasió en la qual València Basket visitarà el Fernando Martín de Fuenlabrada per a jugar un partit de la Lliga Endesa, amb un balanç que és favorable a l'equip taronja amb 8 triomfs locals i 14 victòries visitants. La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 20:45 hores, amb la narració de Josep Carbonell i els comentaris de Natxo Rodilla.