El San Pablo Burgos castiga el València Basket a la Fonteta (81-99)

El conjunt taronja ha resultat massa previsible per als de Joan Peñarroya, que han convertit 18 triples.

Nicola Kalinic intenta avançar a pesar de l’oposició de Dejan Kravic
Nicola Kalinic intenta avançar a pesar de l’oposició de Dejan Kravic / Miguel Ángel Polo

Duel de dos equips amb problemes el que s’ha viscut a la Fonteta entre el València Basket i l’Hereda San Pablo Burgos. Per als de Ponsarnau, era el segon partit en menys de 48 hores i, a més, amb la infermeria bastant plena: San Emeterio, Marinkovic, Sastre i Tobey. Per la seua banda, el conjunt castellà ha viatjat amb quasi tots els efectius, després d’haver de suspendre diversos partits pel contagi de Covid-19 d'una part significativa de la plantilla.

Al València li ha costat entrar en el partit, un fet que ja està sent massa habitual i del qual s’aprofiten els rivals (min. 9, 14-24). De nou, els balons perduts han penalitzat les accions del valencians, que a més han estat molt desajustats en defensa. Els de Joan Peñarroya han castigat aquestes imprecisions amb triples (18 de 30 en tot el partit). Un últim tret de tres sobre la botzina ha deixat el marcador en 39-53 al final dels primers 20 minuts.

Pluja de triples

En la segona part no ha canviat el guió i el València Basket no ha trobat la clau per a revertir la situació. El San Pablo Burgos no ha abaixat el ritme i els triples han continuat castigant la defensa taronja, amb una màxima diferència de 24 punts (min. 35, 73-97). Al remat, dolorosa derrota de l'equip taronja per 81-99 i l’equip, ara per ara, fora dels llocs de Copa.