El Tau Castelló comença l’any amb victòria

L’equip de Toni Ten ha sumat la novena victòria de la temporada en superar el Canoe 67-77.

Juanjo García tracta de taponar un llançament d'un jugador del Canoe
Juanjo García tracta de taponar un llançament d'un jugador del Canoe / Twitter: @realcanoe

El Tau Castelló ha començat l’any de la mateixa manera que el va acabar, amb victòria. L’equip entrenat per Toni Ten s’ha imposat en la visita al cuer, el Canoe, per 67-77 i ha certificat el segon lloc en el grup B de la Lliga Leb Or, només per darrere de l’altre equip valencià de la categoria, l’HLA Alacant, que va guanyar al Lleida en el partit avançat de la jornada 11.

El Tau Castelló ha eixit a la pista del cuer del grup molt concentrat i ha començant manant en el marcador i gaudint dels primers avantatges. A poc més de dos minuts per a acabar el primer quart, els de Toni Ten guanyaven 10-18, però al reacció dels madrilenys ha deixat el marcador en empat a 18 a la conclusió dels primers deu minuts de joc. El Canoe s’ha arribat a posar per davant (20-18), però ha sigut un miratge perquè els castellonencs han tornat a imposar el seu ritme i han aconseguit nou punts de renda (24-33). L’espenta final dels locals ha deixat la diferència en sis punts al descans (37-43).

En la represa el Tau Castelló ha eixit decidit a certificar la victòria i no ha permés als madrilenys acostar-se en el marcador. Un tercer quart molt seriós en defensa, que només ha permés 9 punts del Canoe, ha conclòs amb la màxima renda fins al moment (46-59). La relaxació dels de la Plana i una tímida aproximació madrilenya en els primers instants de l’últim període (54-63) ha obligat Toni Ten a demanar un temps mort. L’equip local encara s’ha apropat més (65-70), però el Tau no s’ha deixat sorprendre i ha acabat certificant el nové triomf de la temporada amb Edu Durán, amb 18 punts, com a jugador més destacat.