• El Tau Castello presenta un ERTO

  Esports Bàsquet | la Plana Alta | 30/03/2020 19:23
  À Punt Esports

  El club castellonenc ha anunciat este dilluns que presentarà un expedient de regulació temporal de treball (ERTO) que afectarà la primera plantilla, entrenadors i treballadors del club.

  La crisi de la Covid-19 ha paralitzat la competició esportiva i molts equips de la LEB Or estan recorrent a aquesta mesura pera salvar l'economia i el futur. En un comunicat, el TAU explica l'objectiu de l'ERTO: "Garantir la màxima seguretat econòmica dels treballadors i del club".

  En el mateix comunicat també anuncia que "una vegada finalitze l'estat d'alarma, el club tornarà a la normalitat. Faltarà saber si les diferents competicions autonòmiques en categories inferiors i les competicions estatals de la Lliga LEB Or i la Lliga EBA seguiran o se suspendran definitivament.

  L'altre equip de la Comunitat Valenciana que milita en LEB Or, la Fundació Lucentum, també va sol·licitar l'ERTO el 20 de març i va rescindir el contracte del nord-americans Justin Pitts, Devin Schimitk i Patrick Onwenu que ja estan al seu país.