L’equip de Ponsarnau és el millor primer classificat del Top 16 de l’Eurocup.

Dubljevic ataca davant la presència de Samuels
Dubljevic ataca davant la presència de Samuels / EFE
07 de febrer 2019 - 00:09

El València Basket ha aconseguit una treballada victòria davant el Llemotges (91-84) i finalitza la fase de grups com a líder invicte. Ara jugarà els quarts de l’Eurocup contra el Rytas Vilnius de Lituània i amb el factor canxa favorable en totes les eliminatòries.

El conjunt francés eixia més ficat en partit. De fet, en l’equador del primer quart el marcador reflectia un 6-12 per al Llemotges. El València Basket reaccionava i aconseguia un parcial de 10-0 i capgirava el marcador, 16-12. La igualtat es mantindria fins al final del primer quart, 22-19.

El segon quart ha seguit el mateix guió: igualtat i domini de les defenses. Així, només cinc triples locals trencaven la igualtat a 32 per a anar-se’n al descans amb 6 per davant (49-43).

Després del pas pels vestidors, el joc exterior continuava donant vida al València Basket. La inspiració de Sam Van Rossom garantia l’estabilitat de l’equip i, malgrat la resistència francesa, el tercer quart finalitzava 70-66.

San Emeterio i Tobey aconseguien trencar la muralla francesa i el València Basket s’assegurava acabar invicte, ja que s’imposava al Limoges per 91-84. Aconsegueix també guanyar el factor canxa en totes les eliminatòries.

El pròxim rival del València Basket a l’Eurocup, amb el factor canxa a favor, serà el Rytas Vilnius de Lituània.